Ταλαιπωρία για δεκάδες ταξιδιώτες από Μυτιλήνη για Αϊβαλί | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Ταλαιπωρία για δεκάδες ταξιδιώτες από Μυτιλήνη για Αϊβαλί

Δημοσίευση: 6:41 μ.μ. | 7/9/17

Περισσότερα από 1200 άτομα επέλεξαν σήμερα να περάσουν με τα πλοιάρια της γραμμής Μυτιλήνη - Αϊβαλί στην αντικρινή μικρασιατική πόλη προκειμένου να ψωνίσουν από το εκεί παζάρι της Πέμπτης

Αποτέλεσμα, σύμφωνα το Αθηναϊκό Πρακτορείο, οι περισσότεροι να αναχωρήσουν με μεγάλη καθυστέρηση (το τελευταίο πλοιάριο αναχώρησε στις 10.30 το πρωί) ενώ οι τελευταίοι βγήκαν από το τελωνείο στο Αϊβαλί στις 2:30 το μεσημέρι. Πολλοί ήταν οι ταξιδιώτες που διαμαρτύρονταν για το ότι ένα ταξίδι διάρκειας μιάμιση ώρας εξελίχθηκε σε ένα «μαραθώνιο» τεσσάρων έως και πέντε ωρών όπου ιδιαίτερα στο τουρκικό τελωνείο με δυο μόλις σημεία θεώρησης εισόδου υποχρεώθηκαν να περιμένουν κάτω από τον ήλιο «χωρίς μια τέντα, χωρίς τουαλέτα, χωρίς ένα μπουκάλι νερό» όπως χαρακτηριστικά καταγγέλθηκε. Στο τέλος η μετάβαση απέβη άκαρπη αφού δεν υπήρξε ώρα για ψώνια από το παζάρι, μια και στις 5 το απόγευμα ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει η διαδικασία της επιβίβασης τους στα πλοιάρια με προορισμό τη Μυτιλήνη.

Ας σημειωθεί ότι στο παζάρι στο Αϊβαλί κάθε Πέμπτη μεταβαίνει ένας σημαντικός αριθμός Μυτιληνιών για ψώνια, ενώ ιδιαίτερα σήμερα ο αριθμός των ταξιδιωτών ήταν πολύ μεγαλύτεροςεν όψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς. Ας σημειωθεί επίσης, ότι στο λιμάνι της Μυτιλήνης υπήρξε το πρωί κυκλοφοριακή συμφόρηση από όσους κατέβαιναν με τα αυτοκίνητα τους, ενώ γέμισε με παρκαρισμένα αυτοκίνητα όλο το λιμάνι και οι δρόμοι της βόρειας πλευράς της πόλης.

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών