«Το βραβείο αριστείας στο ρουσφέτι ανήκει δικαιωματικά στη ΝΔ» | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

«Το βραβείο αριστείας στο ρουσφέτι ανήκει δικαιωματικά στη ΝΔ»

Δημοσίευση: 2:52 μ.μ. | 13/9/17

«Το βραβείο αριστείας στο ρουσφέτι ανήκει δικαιωματικά στη ΝΔ» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την υπόθεση των 106 φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Πατρών που κατέθεσαν την ίδια εργασία

Στην ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει πως «το περιστατικό της μαζικής αντιγραφής που συνέβη κατά την εξεταστική του εαρινού εξαμήνου τον περασμένο Ιούνιο στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών αναδεικνύει την... αριστεία της Νέας Δημοκρατίας και της νεολαίας της στο στήσιμο πελατειακών δικτύων στα ελληνικά πανεπιστήμια».

Ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει «εξάλλου, η ΝΔ έσπευσε με υπερβολική καθυστέρηση να σχολιάσει την πρωτοφανή απόφαση της τοπικής ΔΑΠ Πατρών να στηρίξει τους 106 φοιτητές που κατέθεσαν την ίδια εργασία και αφού το θέμα πήρε εκτενέστατη δημοσιότητα, ενώ στις σχετικές ανακοινώσεις μίλησε για "υπερβολές"».

Καταλήγοντας η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει: «Το βραβείο αριστείας στο ρουσφέτι ανήκει δικαιωματικά στη ΝΔ».

Εν τω μεταξύ, η ΝΔ τελικά ανέλαβε η ίδια να «παραιτήσει» τον υπεύθυνο της φοιτητικής παράταξης της ΔΑΠ στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών μετά το σάλο που δημιουργήθηκε.

πηγή

Διαβάστε σχετικά: Πανεπιστήμιο Πατρών: Χαμός με 106 φοιτητές που έδωσαν την ίδια εργασία

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών