Βίντεο με τον Μιχάλη Λεμπιδάκη έστειλαν οι απαγωγείς στην οικογένειά του | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Βίντεο με τον Μιχάλη Λεμπιδάκη έστειλαν οι απαγωγείς στην οικογένειά του

Δημοσίευση: 3:15 μ.μ. | 7/9/17

Ο επιχειρηματίας είναι καταπονημένος αλλά καλά στην υγεία του - Οριστικό τελεσίγραφο για τα λύτρα

Σε θρίλερ δίχως τέλος εξελίσσεται η υπόθεση απαγωγής του 54χρονου Μιχάλη Λεμπιδάκη, με την οικογένεια του επιχειρηματία να ζει εδώ και μήνες δραματικές στιγμές.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς», ένα βίντεο με τον Μιχάλη Λεμπιδάκη έφτασε στα χέρια της οικογένειάς του. Στο βίντεο ο Μιχάλης Λεμπιδάκης είναι εμφανώς καταπονημένος αλλά καλά στην υγεία του, ενώ οι απαγωγείς στέλνουν οριστικό τελεσίγραφο για τα λύτρα.

Οι απαγωγείς εμφανίζονται αδιαπραγμάτευτοι στο τελικό ποσό των λύτρων το οποίο κατέβασαν στα 30 εκατ. ευρώ, ενώ κατέστησαν σαφές πως αν η οικογένεια θέλει να ξαναδεί τον 54χρονο πρέπει να τα συγκεντρώσει.

Η στάση αυτή θεωρητικά παραπέμπει σε μία νέα περίοδο στασιμότητας σε επίπεδο διαπραγματεύσεων, δεδομένου ότι η οικογένεια δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις οικονομικές αξιώσεις που προβάλλουν.

Είναι ο 6ος μήνας που ο Μιχάλης Λεμπιδάκης βρίσκεται στα χέρια των απαγωγέων του και η οικογένεια έχει καταφέρει να συγκεντρώσει περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ, και είναι αδύνατο να συγκεντρώσει περισσότερα, γεγονός που ίσως οδηγήσει σε αδιέξοδο.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών