Ξηλώνουν το «Kitchen Bar» στον Άλιμο (φώτο) | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Ξηλώνουν το «Kitchen Bar» στον Άλιμο (φώτο)

Δημοσίευση: 2:26 μ.μ. | 25/9/17

Τέλος εποχής για το γνωστό μαγαζί - Δείτε τις φωτογραφίες

Το «Κitchen Bar» δεν θυμίζει σε τίποτα το γνωστό εστιατόριο – μπαρ, που ήταν στέκι στη Μαρίνα Αλίμου. Το μαγαζί άρχισε ήδη να «ξηλώνεται» με βάση τη σχετικά δικαστική απόφαση και έπειτα
από τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ).

Πριν από μερικές ημέρες είχε γίνει γνωστό πως τα δύο γνωστά κέντρα του επιχειρηματία Στηβ Κακέτση, «Kitchen Bar» και «Θέα» κινδύνευαν με λουκέτο λόγων των ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει το ΤΑΙΠΕΔ.

Όπως είχε δηλώσει ο ίδιος ο επιχειρηματίας στην εφημερίδα «Espresso»:

«Τον χώρο στον οποίο βρίσκονται τα μαγαζιά μου - στο παρελθόν ανήκε στα Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα - τον πήρε το ΤΑΙΠΕΔ που πλέον είναι ο νέος διαχειριστής για χρέη που είχα, αλλά και στο πλαίσιο ιδιωτικοποίησης της Μαρίνας Αλίμου. Χρωστούσα κάποια χρήματα για τα ενοίκια, αλλά φρόντιζα να αποπληρώνω κάποια χρέη. Στις αρχές της περασμένης εβδομάδας τελεσιδίκησε μια απόφαση ασφαλιστικών μέτρων και αναγκαστικά πρέπει να αδειάσω το χώρο».

Ο επιχειρηματίας είχε πει ότι δεν ήταν απλός ενοικιαστής του χώρου, αλλά επενδυτής και ότι από το 2011 τα μαγαζιά έκαναν «κοιλιά» με αποτέλεσμα «να μην μπορώ να πληρώσω 450.000 ευρώ ενοίκιο το χρόνο».

«Είμαι με υπνωτικά χαπάκια για να κοιμηθώ. Σκέφτομαι ότι δεν θα έχω να φάω... Πώς να χωνέψω ότι στα 68 μου χρόνια θα βρεθώ στο δρόμο;» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δείτε τις φωτογραφίες

πηγή, φωτογραφίες: Γιάννης Κέμμος

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών