Αδειάζει τη ΝΔ ο Κακλαμάνης για νομοσχέδιο ταυτότητας φύλου - «Πέσαμε στην παγίδα του Τσίπρα» | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Αδειάζει τη ΝΔ ο Κακλαμάνης για νομοσχέδιο ταυτότητας φύλου - «Πέσαμε στην παγίδα του Τσίπρα»

Δημοσίευση: 7:03 μ.μ. | 15/10/17

Αντίθετος με τη στάση που κράτησε η αξιωματική αντιπολίτευση στο νομοσχέδιο για την ταυτότητα φύλου, ο Νικήτας Κακλαμάνης στρέφεται ευθέως εναντίον της ηγεσίας του κόμματος δηλώνοντας ότι έπεσε στην παγίδα του Τσίπρα

«Η όποια θέση μας στο θέμα της ταυτότητας φύλου έπρεπε να έχει αποφασιστεί από την πρώτη στιγμή και να μην πέσουμε στη παγίδα του κ. Τσίπρα, επί 15 ημέρες να έχουμε “ξεχάσει όλα τα υπόλοιπα προβλήματα…». Προσωπικά προτιμούσα την ψήφο εμπιστοσύνης όπως είχαμε κάνει και στο σύμφωνο συμβίωσης», σημειώνει ο αντιπρόεδρος της Βουλής σε συνέντευξή του στη «Νέα Σελίδα».

Εξάλλου ο Νικήτας Κακλαμάνης κατά τη συζήτηση της κυβερνητικής πρότασης στην Ολομέλεια της Βουλής είχε προτείνει να καλύπτουν τα Ταμεία την εγχείρηση φύλου.

Στη συνέντευξη του, ο κ. Κακλαμάνης σχολιάζει και την τοποθέτηση της Μαρίας Σπυράκη στη θέση της εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, αναφέροντας ότι «ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη», ενώ ενόψει συνεδρίου της ΝΔ, τονίζει ότι «η ιστορία μιας παράταξης ούτε διαγράφεται ούτε παραγράφεται. Η θεμέλια λίθος μας είναι η ιδρυτική διακήρυξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή και οι ρίζες της είναι πολύ βαθιές στον ελληνικό λαό».

πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών