Βρέθηκε ο 35χρονος κτηνοτρόφος από τη Θεσπρωτία | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Βρέθηκε ο 35χρονος κτηνοτρόφος από τη Θεσπρωτία

Δημοσίευση: 12:00 μ.μ. | 9/10/17

Μετά από δύο εβδομάδες βασανιστικής σιωπής ο κτηνοτρόφος από τη Θεσπρωτία βρέθηκε σώος

Ο Ηλίας Ντρίκος 35 χρόνων, όλο αυτό το διάστημα  περιφερόταν στην γύρω περιοχή, μέχρι που αποφάσισε να επιστρέψει στο σπίτι του και να δοθεί έτσι ένα τέλος στην αγωνία των συγγενών του.

Για τον πατέρα δύο ανήλικων κοριτσιών πραγματοποιούσαν έρευνες επί σειρά ημερών, Αστυνομία, Πυροσβεστική ακόμα και συγχωριανοί του, ενώ όλοι εξέφραζαν φόβους ακόμα και για το χειρότερο.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Ο νεαρός κτηνοτρόφος είχε χαθεί την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου. Εκείνη της ημέρας ξεκίνησε από το χωριό του στις Φιλιάτες για να πάει στον στάβλο που διατηρεί η οικογένεια, στην περιοχή Σίδερη. Στις 8 το πρωί μίλησε στο τηλέφωνο με τον πατέρα του που βρισκόταν για κυνήγι εκεί κοντά. Συνεννοήθηκαν για την απογευματινή βάρδια στο στάβλο και όλα έδειχναν να κυλούν ομαλά. Δύο ώρες μετά επικοινώνησε με τη σύζυγο του και της είπε:

«Είμαι έτοιμος να μπω στο αμάξι για να επιστρέψω». Είχε μάλιστα σκοπό να περάσει όπως της είπε από φούρνο  για να αγοράσει ψωμί .

Οι συγγενείς του προσπάθησαν να τον καλέσουν στο τηλέφωνο του αλλά εκείνος δεν απαντούσε κάτι που τους έκανε εντύπωση γιατί δεν το συνήθιζε. Ανησύχησαν και ειδοποίησαν τον πατέρα του που βρισκόταν εκεί κοντά, να πάει δει τι συμβαίνει στο στάβλο. Όταν εκείνος έφτασε στο σημείο,  βρήκε  το αυτοκίνητο ανοιχτό με τα κλειδιά πάνω στη μίζα και μέσα τα δύο κινητά τηλέφωνα του γιου του, καθώς και όλα τα προσωπικά του αντικείμενα.  Ο Ηλίας ήταν άφαντος.

Οι αστυνομικοί πίστευαν από την αρχή πως πρόκειται για μια οικιοθελή εξαφάνιση. Το σκηνικό στο αυτοκίνητο του  έδειχνε σκηνοθετημένο καθώς όλα τα προσωπικά του αντικείμενα ήταν τακτοποιημένα στη σειρά.

Για τον εντοπισμό του είχε ενεργοποιηθεί και Silver Alert ύστερα από εντολή των Αρχών.


Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών