Χωρίς μετρό η Αθήνα την Πέμπτη | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Χωρίς μετρό η Αθήνα την Πέμπτη

Δημοσίευση: 8:41 μ.μ. | 24/10/17

Προχωρούν σε 24ωρη απεργία οι εργαζόμενοι

Σε 24ωρη απεργία στις γραμμές 2 και 3 του μετρό προχωρά την Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2017, το επιχειρησιακό σωματείο της ΣΤΑ.ΣΥ. (ΣΕΛΜΑ),
αντιστεκόμενο «στο χάος που οδηγεί τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας η επικείμενη ιδιωτικοποίηση με την ένταξη τους στο υπερταμείο αποκρατικοποιήσεων».

«Το χάος αυτό που εκτός από τους εργαζόμενους το βιώνουν πλέον και οι εκατοντάδες χιλιάδες επιβατών που χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Το βιώνουν καθημερινά στις ατέλειωτες ώρες αναμονής στημένοι στις τεράστιες ουρές μπροστά από τα εκδοτήρια για την έκδοση ηλεκτρονικής κάρτας απεριορίστων διαδρομών, από εργαζόμενους στα πρόθυρα κατάρρευσης από την ένταση των ατελείωτων ωρών εργασίας χωρίς κανένα διάλλειμα», σημειώνει το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθήνας.

Οι εργαζόμενοι τονίζουν ότι καμιά από τις προτάσεις τους για ομαλή μετάβαση δεν έχει ληφθεί υπόψη, καθώς και ότι «την απαράδεκτη κατάσταση την έχει δημιουργήσει η αυταρχική ηγεσία του Υπουργείου Μεταφορών προκειμένου να τηρήσει τις χρονικές δεσμεύσεις της στους μελλοντικούς αγοραστές. Αυτά που συμβαίνουν τώρα δεν θα είναι προσωρινά».

πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών