Εξώδικο Αυγενάκη για το δημοσίευμα | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Εξώδικο Αυγενάκη για το δημοσίευμα

Δημοσίευση: 4:32 μ.μ. | 30/10/17

Ο γραμματέας της ΝΔ απάντησε με εξώδικο στην εφημερίδα Documento, επιμένοντας στην πρόθεση του να προσφύγει και στα δικαστήρια, για το δημοσίευμα που τον έφερε να έχει συνομιλίες με μέλη εγκληματικών οργανώσεων

Με εξώδικο απάντησε ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης για το «συκοφαντικό» όπως το χαρακτηρίζει δημοσίευμα της εφημερίδας Documento που τον φέρει να έχει συνομιλίες με μέλη εγκληματικών οργανώσεων.

Ο κ. Αυγενάκης διαψεύδει οποιαδήποτε συμμετοχή και γνώση στα όσα του αποδίδονται και επιμένει στην καταγγελία του για «σκευωρία του γνωστού παρακράτους Τσίπρα-Καμμένου-Βαξεβάνη» όπως τονίζει επιμένοντας στην πρόθεσή του να προσφύγει και στα δικαστήρια, όπως είχε δηλώσει από το βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής.

Αναλυτικά η δήλωση Αυγενάκη:

«Πριν από λίγο έγινε επίδοση εξωδίκου προς τους Διευθυντές Σύνταξης της εφημερίδας «Documento» και τον εκδότη της, στην οποία εξυπακούεται ότι διαψεύδω κατηγορηματικά οποιαδήποτε συμμετοχή μου και γνώση στα όσα μου αποδίδονται στο συκοφαντικό δημοσίευμα της εν λόγω εφημερίδας.

Πρόκειται περί μιας ακόμη σκευωρίας του γνωστού παρακράτους Τσίπρα - Καμμένου - Βαξεβάνη.
Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στη Δικαιοσύνη».

Θοδωρής Λαπαναΐτης

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών