Έως τις 15 Νοεμβρίου σε ισχύ οι κάρτες του Οκτωβρίου για τα ΜΜΜ | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Έως τις 15 Νοεμβρίου σε ισχύ οι κάρτες του Οκτωβρίου για τα ΜΜΜ

Δημοσίευση: 4:48 μ.μ. | 31/10/17

Σπίρτζης: Όλα τα προβλήματα θα λυθούν εντός του Νοεμβρίου

Νέα παράταση δόθηκε από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών για τη μετακίνηση του επιβατικού κοινού με τα μέσα μαζικής μεταφοράς στην Αθήνα, προκειμένου να δοθεί λύση και να
μειωθεί η ταλαιπωρία των επιβατών που εδώ και μερικές μέρες σχηματίζουν τεράστιες ουρές στα εκδοτήρια των σταθμών για να βγάλουν τη νέα ηλεκτρονική κάρτα.

Τελικά, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι κάρτες Οκτωβρίου των επιβατών θα είναι σε ισχύ έως τις 15 Νοεμβρίου, είτε έχουν ακολουθήσει τη διαδικασία κατάθεσης ανοικτού φακέλου για την έκδοση προσωποποιημένης ηλεκτρονικής κάρτας, είτε όχι.

Ο ΟΑΣΑ είχε ζητήσει από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών η ισχύς των καρτών να είναι μέχρι τις 10 Νοεμβρίου, αλλά το υπουργείο αποφάσισε να δώσει παράταση της ισχύος έως τις 15 του μηνός για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

«Όλα τα προβλήματα με το ηλεκτρονικό εισιτήριο θα λυθούν εντός του Νοεμβρίου», τόνισε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης στη συνέντευξη Τύπου που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Υπενθυμίζεται ότι σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών από τις 6 Νοεμβρίου θα ξεκινήσει και έκδοση μεμονωμένων ηλεκτρονικών εισιτηρίων του 1,4 στα αυτόματα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών