«Εξετάζουμε και την εκδοχή της ληστείας» | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

«Εξετάζουμε και την εκδοχή της ληστείας»

Δημοσίευση: 11:59 π.μ. | 20/10/17

Σε εξέλιξη οι έρευνες για το δολοφόνο της 32χρονης στο νεκροταφείο

Όλα τα ενδεχόμενα, μεταξύ των οποίων και αυτό της ληστείας, εξετάζει η Αστυνομία προκειμένου να εντοπίσει και να συλλάβει το δολοφόνο της 32χρονης εφοριακού, που της κατάφερε 14 μαχαιριές.

«Έως αυτή την ώρα, τουλάχιστον, δεν έχει προκύψει κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο σε βάρος ατόμων του φιλικού περιβάλλοντος της 32χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε στο Β' Νεκροταφείο. Παράλληλα, εξετάζουμε, εκτός των άλλων και την εκδοχή της ληστείας. Ο δράστης πήρε την τσάντα της, με όλα τα προσωπικά της αντικείμενα, τα οποία δεν έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής. Οι έρευνες που διενεργούνται είναι σε πλήρη εξέλιξη».

Αυτά τόνισαν στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων κύκλοι αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με την άγρια δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη, που εργαζόταν στην Α' ΔΟΥ Πειραιά.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή η άτυχη εφοριακός έφερε αμυντικά τραύματα, που δείχνουν ότι προσπάθησε να προφυλαχθεί. Η 32χρονη είχε πάει στο νεκροταφείο για να ανάψει το καντήλι σε τάφο στενού της φίλου, που έχασε τη ζωή του σε εργατικό δυστύχημα, πριν από λίγους μήνες. Η 32χρονη μετά την δολοφονική επίθεση που δέχθηκε, σύρθηκε για λίγα μέτρα, στην προσπάθειά της να ξεφύγει από το δράστη, αλλά εκείνος την πρόλαβε και την μαχαίρωσε πάλι. Την Δώρα Ζέμπερη είδε ιερέας του Κοιμητηρίου την ώρα που ξεψυχούσε πάνω σε ένα τάφο.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών