Γυναίκα βρίσκεται τρεις μήνες στην αναμονή για χειρουργείο που επείγει | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Γυναίκα βρίσκεται τρεις μήνες στην αναμονή για χειρουργείο που επείγει

Δημοσίευση: 2:18 μ.μ. | 11/10/17

Ο πατέρας της καταγγέλλει ότι δεν υπάρχει κρεβάτι στην εντατική

Τρεις μήνες βρίσκεται στην αναμονή μία 45χρονη γυναίκα που πρέπει να χειρουργηθεί επειγόντως, καθώς όπως καταγγέλλει ο πατέρας της δεν υπάρχει κρεβάτι στην εντατική.

Ο κ. Μανώλης Λυράκης από τον Άγιο Νικόλαο, ο μίλησε στο Ράδιο Κρήτη για την περιπέτεια της 45χρονης κόρης του, η οποία πρέπει επειγόντως να εγχειριστεί στο κεφάλι, με διάγνωση που έγινε μέσα στο καλοκαίρι.

Οπως είπε ο κ. Λυράκης η κόρη του λιποθύμησε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου και από εκεί, μετά από αξονική, επειγόντως στο εφημερεύον ΠΑΓΝΗ, όπου η μαγνητική έδειξε πρόβλημα στον εγκέφαλο και οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να μπει άμεσα στο χειρουργείο.

«Μεσολάβησαν οι άδειες και η διακοπή της λειτουργίας των χειρουργείων την οποία σεβαστήκαμε», είπε ο κ. Λυράκης «και από τότε, μέχρι και σήμερα, είμαστε στο "περίμενε". Το μόνιμο επιχείρημα που ακούμε είναι ότι δεν υπάρχει άδειο κρεβάτι στην εντατική. Τις τελευταίες ημέρες το παιδί μου είναι νηστικό και περιμένουμε να κάνει την επέμβαση. Η ψυχολογία του είναι κατεβασμένη, περιμένει να κάνει ένα πολύ σοβαρό, επείγον, όπως το έχουν χαρακτηρίσει οι ίδιοι οι γιατροί, χειρουργείο στο κεφάλι, και η αναμονή την τσακίζει, και αυτή και εμάς».

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών