Η Πάτρα υποδέχεται αύριο την Ολυμπιακή Φλόγα | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Η Πάτρα υποδέχεται αύριο την Ολυμπιακή Φλόγα

Δημοσίευση: 11:19 π.μ. | 23/10/17

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεω   

Η Ολυμπιακή Φλόγα των ΧΧΙΙΙ Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων «PYEONGCHANG 2018», αύριο Τρίτη θα περάσει από την Πάτρα, στο μακρύ ταξίδι της προς την πόλη της PyeongChang της Ν. Κορέας.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

«Η Ολυμπιακή Φλόγα με τον ισχυρό συμβολισμό που περικλείει, θα τιμηθεί από την Πάτρα σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα, στις 9.10 το βράδυ στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων όπου και θα παραμείνει μέχρι το πρωί.

Την Τετάρτη στις 9 το πρωί με λαμπαδηδρόμους η Ολυμπιακή Φλόγα θα αναχωρήσει από τα Υψηλά Αλώνια, θα ακολουθήσει την διαδρομή Γούναρη – Κορίνθου και στη συνέχεια θα διέλθει τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου.»

Οι φετινοί λαμπαδηδρόμοι που παρέλαβαν τον εξοπλισμό τους, είναι οι: Ανδρέας Ρήγας, Σοφία Αλικανιώτη, Λουκάς Καταπόδης, Παναγιώτα Μακρή, Κωνσταντίνος Αντίοχος και Φωτεινή Πλέα.

Τελετή έξω από το σπίτι που γεννήθηκε ο ποιητής Κωστής Παλαμάς στην Πάτρα, ο οποίος έχει γράψει και τους στίχους του Ολυμπιακού Ύμνου πραγματοποιεί ο Σύλλογος Καλών Τεχνών Πάτρας «Κωστής Παλαμάς» την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου, από τις 8.30 μέχρι 9.25 το πρωί, με αφορμή την παρουσία της Ολυμπιακής Φλόγας στην Πάτρα και τη διέλευσή της μπροστά από το σπίτι του ποιητή, στην οδό Κορίνθου.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών