«Η δικηγορική κοινότητα δεν θα υποκύψει στην παράλογη βία» | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

«Η δικηγορική κοινότητα δεν θα υποκύψει στην παράλογη βία»

Δημοσίευση: 4:15 μ.μ. | 13/10/17

«Μόνο ο χρόνος θα απαλύνει την οδύνη μας» λέει ο υποψήφιος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Φώτης Κώτσης

Συγκλονισμένος από τη δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου δηλώνει ο υποψήφιος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Φώτης Κώτσης.

«Μόνο ο χρόνος θα απαλύνει την οδύνη μας και μόνο η ενότητα των συλλειτουργών της Δικαιοσύνης θα υπερκεράσει την αποστροφή μας» λέει ο κ. Κώτσης, επισημαίνοντας ότι η « δικηγορική κοινότητα δεν θα υποκύψει στην παράλογη βία».

Διαβάστε ολόκληρη τη δήλωσή του:

«Είμαστε βαθιά συγκλονισμένοι από την αποτρόπαια πράξη τυφλού μίσους της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Μόνο ο χρόνος θα απαλύνει την οδύνη μας και μόνο η ενότητα των συλλειτουργών της Δικαιοσύνης θα υπερκεράσει την αποστροφή μας.

Αποχαιρετούμε τον άξιο συνάδελφο, τον έντιμο συνδικαλιστή, τον φίλο, τον καλό οικογενειάρχη. Θα μνημονεύουμε πάντα το ήθος και την αφοσίωσή του στο λειτούργημά μας μέσα στις δικαστικές αίθουσες αλλά και στα θεσμικά όργανα της δικηγορίας.

Με όπλο την ομοψυχία, η δικηγορική κοινότητα δεν θα υποκύψει στην παράλογη βία, στη φίμωση και στην κατάλυση του Κράτους Δικαίου. Έχουμε ηθικό χρέος απέναντι στην οικογένειά του να τιμήσουμε τη μνήμη του προασπίζοντας την προσωπική και επαγγελματική ελευθερία και συνεχίζοντας να υπηρετούμε ευσυνείδητα τη Δικαιοσύνη».

πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών