Καραμανλής: Φιάσκο το ηλεκτρονικό εισιτήριο | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Καραμανλής: Φιάσκο το ηλεκτρονικό εισιτήριο

Δημοσίευση: 5:43 μ.μ. | 6/10/17

Για έλλειψη προετοιμασίας και έναρξη λειτουργίας του ηλεκτρονικού εισιτηρίου μέσα σε ένα βράδυ κατηγορεί το υπουργείο Υποδομών ο τομεάρχης Υποδομών της ΝΔ

Για φιάσκο με το ηλεκτρονικό εισιτήριο, εξαιτίας έλλειψης προετοιμασίας, κάνει λόγο ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Σερρών, Κώστας Καραμανλής.

"Το φιάσκο του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, που αντιμετωπίζει αυτές τις μέρες το επιβατικό κοινό, αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι αυτή η Κυβέρνηση δεν μπορεί να χειριστεί ούτε το πιο απλό θέμα.

Επί μήνες καλούσαμε το Υπουργείο να ξεκινήσει σταδιακά τη λειτουργία του ηλεκτρονικού συστήματος, αλλά δυστυχώς δεν βρήκαμε καμιά ανταπόκριση", υποστηρίζει ο κ.Καραμανλής.

"Κι ενώ επί τόσο καιρό δεν έκαναν τίποτα, χωρίς την παραμικρή προεργασία, αποπειράθηκαν, μέσα σε ένα βράδυ, να ξεκινήσει η λειτουργία του ηλεκτρονικού εισιτηρίου... Χωρίς να έχει προηγηθεί ούτε η απαραίτητη εκπαίδευση και ενημέρωση των αρμοδίων υπαλλήλων, ούτε η ελάχιστη εξοικείωση του επιβατικού κοινού", προσθέτει και καταλήγει:

"Οι εσωτερικές κόντρες του Υπουργείου με τους συνδικαλιστικούς φορείς δεν απασχολούν το επιβατικό κοινό.

Αυτό που ενδιαφέρει τους πολίτες είναι η εύκολη και γρήγορη προμήθεια εισιτηρίου και η απρόσκοπτη και ασφαλής λειτουργία των μέσων μαζικής μεταφοράς.

Πρέπει, επιτέλους, να σταματήσει η ταλαιπωρία των πολλών για χάρη των λίγων".

πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών