Καταγγελίες Πολάκη από τα Χανιά για σκάνδαλο χιλιάδες ευρώ στο νοσοκομείο (βίντεο) | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Καταγγελίες Πολάκη από τα Χανιά για σκάνδαλο χιλιάδες ευρώ στο νοσοκομείο (βίντεο)

Δημοσίευση: 8:17 μ.μ. | 2/10/17

Στα Χανιά βρέθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης με αφορμή τα εγκαίνια του Δημόσιου ΙΕΚ του νοσοκομείου Χανίων

Ο υπουργός, κατά την ομιλία του, εκτόξευσε σοβαρές καταγγελίες για σκάνδαλο χιλιάδων ευρώ στο νοσοκομείο Χανίων. Ειδικότερα, σύμφωνα με τον Παύλο Πολάκη, το σκάνδαλο αφορά τη μη λειτουργιά της «Γάμα Κάμερας» στο νοσοκομείο Χανίων για την οποία είχαν δαπανηθεί 235.000 ευρώ ή σε δραχμές το έτος 2000 περίπου 80 εκατομμύρια.

Όπως είπε, πρόκειται από τα μεγάλα διαχρονικά σκάνδαλα του νοσοκομείου το οποίο όπως είπε χαρακτηριστικά «κουκουλώθηκε».

Το συγκεκριμένο μηχάνημα «αγοράστηκε το 2000 με 80 εκατομμύρια δραχμές και δεν λειτούργησε ποτέ. Δεν λειτούργησε ποτέ εδώ γιατί έπρεπε να λειτουργήσουν τα μαγαζιά έξω. Παραλήφθηκε σε κούτες που ούτε καν ανοίχτηκαν η και αν ανοίχτηκαν ήταν για να κλέψουν κάποια πράγματα από μέσα τα οποία σήμερα τα ψάχνουμε».

Ο κ. Πολάκης είπε για το συγκεκριμένο ζήτημα κάποιοι θα λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη γιατί αυτοί οι κάποιοι πέταξαν 80 εκατομμύρια δραχμές, καθώς μετά από 17 χρόνια το μηχάνημα δεν λειτουργεί. Είπε επίσης πως βρέθηκε «γάμα κάμερα» από το νοσοκομείο του Αγίου Σάββα ενώ έχει προκηρυχτεί θέση για να στελεχωθεί το τμήμα και παράλληλα «χρηματοδοτήσαμε με 95 χιλιάδες ευρώ την ανακατασκευή του χώρου για να λειτουργήσει το τμήμα».πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών