Μπάλα με τα παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης έπαιξε στα Ιωάννινα ο Αλέξης Τσίπρας (φώτο) | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Μπάλα με τα παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης έπαιξε στα Ιωάννινα ο Αλέξης Τσίπρας (φώτο)

Δημοσίευση: 10:23 μ.μ. | 24/10/17

Το νέο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών που δημιούργησε στα Γιάννενα η «Αποστολή», σε συνεργασία με την Μητρόπολη Ιωαννίνων, επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Ήπειρο

Ο Αλέξης Τσίπρας, όπως αναφέρει το epirusgate.blogspot.gr είχε την δυνατότητα να συνομιλήσει με τους εργαζόμενους στο κέντρο να φωτογραφηθεί μαζί τους αλλά και να παίξει μπάλα (όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες) με τα μικρά παιδιά.


Μαζί με τον πρωθυπουργό στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης βρέθηκε και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. Στο πλαίσιο μάλιστα της επίσκεψης ο Αρχιεπίσκοπος και ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων είχαν συνεργασία με τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου, με αντικείμενο τη δημιουργία Γεωργικής Σχολής στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων σε συνεργασία με τη Μητρόπολη, κάτι το οποίο και συμφωνήθηκε.

Ακολούθησε κατ’ ιδίαν συνάντηση του Αρχιεπισκόπου με τον πρωθυπουργό διάρκειας 45 λεπτών στην οποία επιβεβαιώθηκε και από τις δύο πλευρές η σημασία της αποτελεσματικής λειτουργίας των διακριτών ρόλων στις σχέσεις μεταξύ Πολιτείας και Εκκλησίας ως παράγοντας εθνικής και κοινωνικής συνοχής.


Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών