ΝΔ: Κανένα θέμα με την Ασημακοπούλου | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

ΝΔ: Κανένα θέμα με την Ασημακοπούλου

Δημοσίευση: 9:28 π.μ. | 12/10/17

Πολιτική κάλυψη δια της σιωπής παρέχει το Μοσχάτο στην τομεάρχη ψηφιακής πολιτικής Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου

Δεν υφίσταται κανένα θέμα και μάλιστα τόσο σοβαρό που να χρήζει ενασχόλησης από πλευράς ΝΔ είναι το μήνυμα που εκπέμπουν οι συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη και αυτός είναι και ο λόγος που η ΝΔ δεν έχει προβεί σε καμία επίσημη αντίδραση ή σχόλιο για το γεγονός ότι στέλεχος ανεξάρτητης αρχής όπως ο αντιπρόεδρος της ΕΕΤΤ κ. Παπαουλάκης λειτουργεί ως σύμβουλος της τομεάρχη ψηφιακής πολιτικής της ΝΔ Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου, όπως παραδέχτηκε η ίδια η βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7, μετά την αποκάλυψη της εφημερίδας Έθνος.

Μάλιστα η κα Ασημακοπούλου κατά τη διάρκεια της χτεσινής μέρας πήρε κανονικά μέρος στη συνάντηση του κ. Μητσοτάκη με την ΕΣΗΕΑ για το θέμα του ΕΔΟΕΑΠ και όπως εξηγούν από το περιβάλλον της δεν υπάρχει κανένα πολιτικό ζήτημα μεταξύ της ΝΔ και της ίδιας, ούτε της ζητήθηκαν εξηγήσεις. Όπως εξηγούν οι ίδιες πηγές δεν υπάρχει κανένα θέμα «θεσμικού ασυμβίβαστου» για τον κ. Παπαουλάκη, ο οποίος δεν είναι «έμμισθος σύμβουλος» της κας Ασημακοπούλου.

Αν και αρχικώς στη ΝΔ άφηναν να εννοηθεί ότι έψαχναν το θέμα για να διαπιστώσουν τι ακριβώς συμβαίνει, αργά χτες το απόγευμα συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη απαντούσαν στο Νews24/7 παραπέμποντας στις δηλώσεις της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου στο Ραδιόφωνο 24/7 και δια αυτού του τρόπου δείχνουν να παράσχουν πολιτική κάλυψη στην τομεάρχη ψηφιακής πολιτικής.

Πάντως από την πλευρά της κας Ασημακοπούλου υποστηρίζουν ότι η βουλευτής της ΝΔ είναι παράπλευρος στόχος μιας διένεξης που αφορά όχι συνολικά την κυβέρνηση αλλά προσωπικά τον υπουργό μεταφορών και υποδομών Χρήστο Σπίρτζη και τον αντιπρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων κ. Παπαουλάκη. Μάλιστα επικαλούνταν το γεγονός ότι μέχρι κάποια στιγμή χτες βράδυ ο υπουργός ψηφιακής πολιτικής Νίκος Παππάς δεν είχε πάρει θέση και δεν είχε προβεί σε κάποια δημόσια δήλωση, παρά το ότι όπως έλεγαν οι ίδιες πηγές η ΕΕΤΤ ανήκει πλέον στον τομέα ευθύνης του υπουργείου ψηφιακής πολιτικής.

Θοδωρής Λαπαναΐτης

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών