Παπάδες και πολίτες ξεσηκώθηκαν με την «σατανιστική» παράσταση «Η ώρα του Διαβόλου» (φωτο - βιντεο) | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Παπάδες και πολίτες ξεσηκώθηκαν με την «σατανιστική» παράσταση «Η ώρα του Διαβόλου» (φωτο - βιντεο)

Δημοσίευση: 10:57 π.μ. | 19/10/17

Γιώργος Χρανιώτης: Είσαι αστείο και γελοίο

Τρεις συγκεντρώσεις είναι προγραμματισμένες για σήμερα στη Θεσσαλονίκη, η μια στις 20:30 το βράδυ, μπροστά στο θέατρο Αριστοτέλειον στη Θεσσαλονίκη, όπου «ανεβαίνει» η θεατρική παράσταση «Η ώρα του Διαβόλου».

Χθες, 50 περίπου άτομα, μέλη του «Ιερού Λόχου», κρατώντας σημαίες, εικόνες και πλακάτ με συνθήματα, συγκεντρώθηκαν έξω από το θέατρο που βρίσκεται απέναντι από το Λευκό Πύργο και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα εναντίον της παράστασης και υπέρ του έθνους και της Ορθοδοξίας.

«Ορθοδοξία ή θάνατος» έγραφε μία από τις σημαίες των συγκεντρωμένων, ενώ άλλος διαδηλωτής ύψωσε πλακάτ που έγραφε: «Εμποδίστε τη σατανιστική παράσταση».

Κάποια στιγμή επιχείρησαν να προσεγγίσουν το κτίριο, αλλά οι αστυνομικές δυνάμεις που είχαν παραταχθεί στο σημείο τους απώθησαν με αποτέλεσμα να σημειωθεί μικρής έκτασης ένταση.

Μαζί με τα μέλη του «Ιερού Λόχου» βρισκόταν και ο παλαιοημερολογίτης ρασοφόρος π. Κλεομένης.

Χρανιώτης: Είναι αστείο και γελοίο

Για την συγκέντρωση διαμαρτυρίας μίλησε στο thestival.gr, λίγο πριν την έναρξη της παράστασης, ο πρωταγωνιστής της παράστασης, Γιώργος Χρανιώτης.

«Είναι περισσότερο αστείο να υπάρχουν αυτήν τη στιγμή κάποιοι άνθρωποι, οι οποίοι εμποδίζουν την τέλεση μίας παράστασης. Είναι ένα κείμενο του Φερνάντο Πεσόα και από όσο έχω διαβάσει, δεν έχει καμία σχέση με τον σατανισμό ή τέτοιου είδους πρακτικές.

Εύχομαι αυτοί οι άνθρωποι να διαβάσουν το βιβλίο και από εκεί και πέρα να αποκρυσταλλώσουν μία άποψη, να κατανοήσουν τα πολύ αυτονόητα και να διαμαρτύρονται για διαφορετικούς λόγους και με διαφορετικό τρόπο, όταν το κρίνουν απαραίτητο. Όχι για κάτι τέτοιο γιατί είναι πάρα πολύ γελοίο και αστείο ταυτόχρονα», σημείωσε ο  διάσημος ηθοποιός.


Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών