Πάτρα: Συνελήφθη 48χρονος οδηγός φορτηγού που μετέφερε αλλοδαπούς σε ειδική κρύπτη | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Πάτρα: Συνελήφθη 48χρονος οδηγός φορτηγού που μετέφερε αλλοδαπούς σε ειδική κρύπτη

Δημοσίευση: 10:14 π.μ. | 11/10/17

Ένας διακινητής και έξι αλλοδαποί εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, στο νότιο λιμένα Πατρών, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής

Συγκεκριμένα, κατά την διενέργεια ελέγχων, στο νότιο λιμένα Πατρών, διαπιστώθηκε ότι ο 48χρονος ως οδηγός Φ/Γ οχήματος με επικαθήμενο, μετέφερε εντός του χώρου του φορτίου, το οποίο αποτελούνταν από παλέτες με χάρτινα και πλαστικά καφάσια που περιείχαν πορτοκάλια και λεμόνια, σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, έξι αλλοδαπούς στερούμενους ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό να τους μεταφέρει λάθρα στο εξωτερικό.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα.

Επίσης, στη σύλληψη τεσσάρων αλλοδαπών, ηλικίας 29, 23, 39 και 22 ετών αντίστοιχα, προέβησαν χθες το απόγευμα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πατρών.

Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. όχημα, με οδηγό τον 29χρονο και συνεπιβάτη τον 39χρονο, διαπιστώθηκε ότι  μετέφεραν από κοινού την 23χρονη ως συνοδηγό και τον 22χρονο ως συνεπιβάτη, οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκουν σε άλλα πρόσωπα, με σκοπό να τους μεταφέρουν   λάθρα στο εξωτερικό.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το όχημα, το χρηματικό ποσό των χιλίων τριακοσίων 1.300 ευρώ, τρία κινητά τηλέφωνα  και τα  ανωτέρω έγγραφα.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών