Πολυμερόπουλος: Μνημείο υποκρισίας και προδοσίας η διαγραφή μου από τη ΝΔ | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Πολυμερόπουλος: Μνημείο υποκρισίας και προδοσίας η διαγραφή μου από τη ΝΔ

Δημοσίευση: 6:07 μ.μ. | 31/10/17

Ο πρόεδρος των εργαζομένων του δήμου Αθηναίων απέστειλε εξώδικο

Εξώδικη διαμαρτυρία στη Νέα Δημοκρατία απέστειλε ο συνδικαλιστής Βασίλης Πολυμερόπουλος ο οποίος χαρακτηρίζει την απόφαση της διαγραφής του από το κόμμα «μνημείο υποκρισίας και προδοσίας».

Ο κ. Πολυμερόπουλος ζητά την άμεση αποκατάσταση της τιμής και της υπόληψής του, με την ανάκληση των «συκοφαντικών και δυσφημιστικών» αναφορών που περιέχονταν στην ανακοίνωση διαγραφής του.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων του δήμου Αθηναίων και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ και της ΠΟΕ-ΟΤΑ, που διαγράφηκε στις 22 Σεπτεμβρίου από το κόμμα του ως κάτοχος πλαστού πτυχίου, υποστηρίζει ότι «η γνησιότητα του επίμαχου τίτλου σπουδών έχει αποδειχθεί περίτρανα και σε αντίθεση με όσα αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ έχει ελεγχθεί η γνησιότητα τόσο του πτυχίου όσο και του πιστοποιητικού παρακολούθησης του μεταπτυχιακού κύκλου σπουδών μου, κατά τον έλεγχο που έγινε το 2013, όταν υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης ήταν ο νυν πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης» όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο κ. Πολυμερόπουλος κατακρίνει την ηγεσία της ΝΔ, καθώς όπως αναφέρει, προχώρησε στη διαγραφή του δίχως να έχει προηγουμένως ενημερωθεί σχετικά, να έχει ζητήσει εξηγήσεις από τον ίδιο και να έχει τηρηθεί η προβλεπόμενη από το καταστατικό του κόμματος πειθαρχική διαδικασία, ενώ υποστηρίζει ότι η απόφαση διαγραφής του ήταν βεβιασμένη και υπαγορευμένη από τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα, προκειμένου η ηγεσία του κόμματος «να φανεί άτεγκτη απέναντι σε φαινόμενα δήθεν διαφθοράς»​ .

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών