Τα παίρνει όλα πάνω του ο αστυνομικός που σκότωσε τον καρδιολόγο στη Σητεία | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Τα παίρνει όλα πάνω του ο αστυνομικός που σκότωσε τον καρδιολόγο στη Σητεία

Δημοσίευση: 2:00 μ.μ. | 11/10/17

Νέες αποκαλύψεις για 30.000 ευρώ που χάθηκαν από το σπίτι του καρδιολόγου

Ολοκληρωτική κάλυψη επιχειρεί να δώσει στην σύζυγο του γιατρού ο 37χρονος Βούλγαρος αστυνομικός που ομολόγησε πως  δολοφόνησε τον καρδιολόγο Χριστόδουλο Καλαντζάκη
το πρωί του περασμένου Σαββάτου στον επαρχιακό δρόμο στην περιοχή Πιλαλήματα.

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με την Ανατολή, εμφανίζεται έτοιμος να υποστηρίξει με θέρμη και πάθος πως η 38χρονη ομοεθνής ερωμένη του και σύζυγος του 62χρονου καρδιολόγου, δεν έχει καμία εμπλοκή και σχέση με την δολοφονία.

«Γιατί με ρωτάτε για αυτήν; Δεν έχει σχέση με ότι έγινε», φέρεται να ισχυρίζεται με κατηγορηματικό τρόπο, δείχνοντας την δυσφορία και την ενόχλησή του για το γεγονός ότι όλοι συσχετίζουν τον φόνο με την παρουσία της ερωμένης.

Ο ίδιος είναι έτοιμος να υποστηρίξει πως η πράξη του ήταν αποτέλεσμα μιας παρέμβασης που έκανε προκειμένου να την γλιτώσει από τυχόν κινδύνους που φοβόταν πως θα υπήρχαν και για τους δυο.

Ο δικηγόρος Γιάννης Μανδελένης που ορίστηκε χθες από το δικαστήριο συνήγορος του κατηγορούμενου κρατάει τα χαρτιά του κλειστά, επιβεβαιώνει ωστόσο πως ο πελάτης του θα καταθέσει σήμερα το πρωί στον ανακριτή και αρκείται να πει πως: «δηλώνει μετανιωμένος και τα κίνητρα θα φανούν στην πορεία».

Το δημοσίευμα της εφημερίδας τονίζει ακόμη πως: «Ο δρόμος του χρήματος εξακολουθεί να έχει κομβικό ρόλο στην ιστορία. Για παράδειγμα, πώς ένας δημόσιος λειτουργός με μισθό 350 ευρώ περίπου μπορεί να πάρει δάνειο 10.000 ευρώ για να στείλει στην ερωμένη του από την Βουλγαρία στην Ελλάδα προκειμένου να εκδώσει το διαζύγιο της; Σχετίζονται τα χρήματα αυτά με τα 30.000 ευρώ που είχε χάσει ο δολοφονημένος καρδιολόγος από το σπίτι του;».

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών