«Το ΚΕΕΛΠΝΟ δεν βρήκε χολέρα επειδή απολύμαναν πριν τους ελέγχους» | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

«Το ΚΕΕΛΠΝΟ δεν βρήκε χολέρα επειδή απολύμαναν πριν τους ελέγχους»

Δημοσίευση: 10:39 π.μ. | 24/10/17

Φυλάσσονται τα αρχικά δείγματα, αναφέρει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μιχάλης Γιαννάκος

Επιμένει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) στη θέση της για εμφάνιση του δονακίου χολέρας στο νοσοκομείο «Έλενα Βενιζέλου» παρά τα αρνητικά αποτελέσματα του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μιχάλης Γιαννάκος μίλησε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και είπε πως πριν το ΚΕΕΛΠΝΟ λάβει τα σχετικά δείγματα στις 19 Οκτωβρίου, είχε προηγηθεί απολύμανση στις 18 Οκτωβρίου.

Αντίθετα, στα πέντε δείγματα που είχαν ληφθεί από την Ομοσπονδία, δύο εβδομάδες νωρίτερα από την απολύμανση υπήρχε το δονάκιο της χολέρας, τονίζει ο κ. Γιαννάκος.

Μάλιστα τα δείγματα εξακολουθούν να φυλάσσονται στο μικροβιολογικό εργαστήριο του Νοσοκομείου και η ανάλυσή τους φέρει τις υπογραφές των επιστημόνων που διαπίστωσαν την ύπαρξη του δονακίου χολέρας.

Την ίδια ώρα, πάντως, η ΠΟΕΔΗΝ ζητά την εντολή Εισαγγελέα για την επανεξέταση των 5 πλακακίων (δειγμάτων) της 5ης Οκτωβρίου που φυλάσσονται στο μικροβιολογικό εργαστήριο του Νοσοκομείου, μιλά για απόπειρα συγκάλυψης της υπόθεσης και παράλληλα γνωστοποιεί ότι θα καταθέσει και μήνυση σε βάρος του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη.


Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών