Τριανταφυλλίδης: Ο Παπαουλάκης πήγε στον Υμηττό όχι για εξωγήινους αλλά για να ρίξει «μαύρο» στην ΕΡΤ | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Τριανταφυλλίδης: Ο Παπαουλάκης πήγε στον Υμηττό όχι για εξωγήινους αλλά για να ρίξει «μαύρο» στην ΕΡΤ

Δημοσίευση: 8:45 μ.μ. | 12/10/17

Για την υπόθεση του αντιπροέδρου της ΕΕΤΤ, Νίκου Παπαουλάκη και την αποκάλυψη ότι ήταν σύμβουλος της βουλευτή της ΝΔ, Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου, μίλησε «Στο Κόκκινο» ο Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης

Μεταξύ άλλων, ο βουλευτής τόνισε πως αυτό δε του φαίνεται καθόλου παράξενο. Αυτοί (στη ΝΔ) θεωρούσαν ότι το κράτος ήταν προέκταση του εαυτού τους, σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αυτοί λειτουργούσαν με βάση τη λογική ότι το κράτος και η Βουλή είναι το φέουδo τους και το πριγκιπάτο τους και εκεί μπορούν να βρίσκονται μόνο Βαρβιτσιώτηδες, Γεννηματάδες, Μητσοτάκηδες, Παπανδρέου κλπ, επισήμανε.

Και εξήγησε ότι οι ανεξάρτητες αρχές δεν είναι μόνο ανεξάρτητες από την εκάστοτε κυβέρνηση αλλά και από άλλου είδους συμφέροντα π.χ. την DIGEA. Ο Ν. Παπαουλάκης ήταν ο άνθρωπος που πήγε στον Υμηττό, όχι για να δει τους εξωγήινους, αλλά για να κατεβάσει τους πομπούς της ΕΡΤ και να πέσει το «μαύρο» τόνισε ο κ. Τριανταφυλλίδης.

Με αυτούς τους τύπους έχουμε να κάνουμε, επισήμανε ο βουλευτής. Προφανώς και πρέπει να παραιτηθεί και δεοντολογικά και τυπικά και διοικητικά. Μπορεί να είναι ταυτόχρονα σύμβουλος ενός κόμματος και ελέγχων και ελεγχόμενος σε σχέση με την πολιτεία ως αντιπρόεδρος σε μια ανεξάρτητη αρχή; Αυτά είναι τραγελαφικά πράγματα, σημείωσε ο κ. Τριανταφυλλίδης.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών