Τζανακόπουλος: Κατατέθηκε η υποψηφιότητα Μουζάλα για τη θέση του επιτρόπου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της ΕΕ | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Τζανακόπουλος: Κατατέθηκε η υποψηφιότητα Μουζάλα για τη θέση του επιτρόπου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της ΕΕ

Δημοσίευση: 2:19 μ.μ. | 31/10/17

Την κατάθεση της υποψηφιότητας του σημερινού υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, για τη θέση του επιτρόπου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών

«Μία πιθανή ευδοκίμηση της υποψηφιότητας αυτής, την οποία η ελληνική κυβέρνηση στηρίζει με όλες της τις δυνάμεις, θα αποτελέσει μία μεγάλη τιμή για τη χώρα μας, αλλά και μία αναγνώριση των τεράστιων προσπαθειών, όχι μόνο της κυβέρνησης, αλλά και του συνόλου του ελληνικού λαού, για την ανθρωπιστική διαχείριση της προσφυγικής κρίσης» τόνισε ο κ. Τζανακόπουλος.

Σημειώνεται πως όταν γίνει δεκτή η υποψηφιότητα, ο Γιάννης Μουζάλας θα παραιτηθεί από τη θέση του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Υπενθυμίζεται πως τη Δευτέρα είχαν διαρρεύσει πληροφορίες ότι ο κ. Μουζάλας είχε ήδη υποβάλλει την παραίτησή του στον πρωθυπουργό, κάτι το οποίο διαψεύστηκε αμέσως από κυβερνητικές πηγές.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών