Ξεκινούν οι ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις στη Θεσσαλονίκη | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Ξεκινούν οι ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις στη Θεσσαλονίκη

Δημοσίευση: 12:49 μ.μ. | 24/10/17

Θα διαρκέσουν από 1η Νοεμβρίου έως και 10 Νοεμβρίου

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει εμπόρους και καταναλωτές για το πότε θα ισχύσει η ενδιάμεση φθινοπωρινή εκπτωτική περίοδος, εξέδωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.

Οι ενδιάμεσες φθινοπωρινές  εκπτώσεις αναμένεται να ξεκινήσουν Τετάρτη 1 Νοεμβρίου και θα διαρκέσουν έως και την Παρασκευή 10 Νοέμβριου 2017.

Παράλληλα ο ΕΣΘ ενημερώνει ότι τα καταστήματα μπορούν να λειτουργήσουν (προαιρετικά) την Κυριακή 5 Νοεμβρίου (πρώτη Κυριακή της ενδιάμεσης φθινοπωρινής εκπτωτικής περιόδου του Νοεμβρίου 2017), με προτεινόμενο ωράριο 11.00 - 18.00.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης ενημερώνει εμπόρους και καταναλωτές ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4177/2013 από την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017 έως και την Παρασκευή 10 Νοέμβριου 2017, θα ισχύσει η ενδιάμεση φθινοπωρινή εκπτωτική περίοδος.

Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Παράλληλα, σύμφωνα με το άρθρο 16 του ίδιου νόμου, τα καταστήματα μπορούν να λειτουργήσουν (προαιρετικά) την Κυριακή 5 Νοεμβρίου (πρώτη Κυριακή της ενδιάμεσης φθινοπωρινής εκπτωτικής περιόδου του Νοεμβρίου 2017).

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017:

11 π.μ. – 6 μ.μ.»


Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών