Εξιχνιάστηκαν τέσσερις κλοπές στο Αγρίνιο και στην Λεπενού | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις κλοπές στο Αγρίνιο και στην Λεπενού

Δημοσίευση: 4:36 μ.μ. | 2/11/17

Ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία των δυο Ελλήνων δραστών

Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, τέσσερις  κλοπές, που διαπράχθηκαν στη Λεπενού και στη Νεάπολη Αγρινίου, την τελευταία εβδομάδα.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία, για διάπραξη κλοπών κατά συναυτουργία και κατά επάγγελμα, σε βάρος δυο ημεδαπών ανδρών, ηλικίας 32 και 36 ετών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν  ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, οι δράστες ενεργώντας από κοινού, διέπραξαν, από τις 25-10-2017 μέχρι και τις 30-10-2017, στη Λεπενού και στο Αγρίνιο, τρεις κλοπές και μια απόπειρα κλοπής, σε βάρος ηλικιωμένων ημεδαπών.

Πιο συγκεκριμένα, οι δράστες αφαιρούσαν, με την μέθοδο της απασχόλησης,  χρήματα και κοσμήματα, αποκομίζοντας παράνομο περιουσιακό όφελος που ξεπερνά τις (4.500) ευρώ.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, αξιοποίησαν πλήρως τα στοιχεία και δεδομένα που συνέλεξαν κατά το προανακριτικό τους έργο και ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία των δραστών.

Επισημαίνεται ότι οι δράστες έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών