Εκστρατεία στα Τρίκαλα για να κοπεί το τσιγάρο στους κλειστούς χώρους | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Εκστρατεία στα Τρίκαλα για να κοπεί το τσιγάρο στους κλειστούς χώρους

Δημοσίευση: 10:31 μ.μ. | 2/11/17

Η περίοδος του «Μύλου των Ξωτικών» έρχεται και η πόλη ετοιμάζεται πυρετωδώς

Μια κοινή προσπάθεια ξεκινά μεταξύ δήμου Τρικκαίων και επαγγελματιών της εστίασης, ώστε τα Τρίκαλα την περίοδο του «Μύλου των Ξωτικών», πέρα από «Πρωτεύουσα των Χριστουγέννων» να αναδειχθούν και «Πρωτεύουσα της αντικαπνιστικής εκστρατείας».

Από την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινά η νέα προσπάθεια για να εφαρμοστεί ξανά το μέτρο τις απαγόρευσης του καπνίσματος σε κλειστούς χώρους και σε επιχειρήσεις και χώρους εστίασης όπως καφετέριες, ταβέρνες, μπαρ.

Στη σύσκεψη στο δημαρχείο Τρικάλων, παρουσία επαγγελματιών της εστίασης, ο δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου, αναφέρθηκε στην υλοποίηση της απόφασης που ελήφθη το καλοκαίρι, για ενεργοποίηση της κοινωνίας ενάντια στο κάπνισμα.

Όπως αναφέρει το trikalanews.gr, ο δήμος εκτυπώνει φυλλάδια που θα τοποθετούνται στα τραπέζια και σε χώρους ων καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, ενώ η Δημοτική Αστυνομία θα ενημερώνει για την ουσία του μέτρου και αρωγοί της όλης προσπάθειας θα είναι οι ίδιοι οι επαγγελματίες, που θα ενισχύουν την πρόσκληση για να μην καπνίζει κανείς.

Με δεδομένη την έναρξη του 7ου Μύλου των Ξωτικών την 1η Δεκεμβρίου, έγινε και μια ευρεία συζήτηση για τη συνεργασία επαγγελματιών και Δήμου και συζητήθηκαν θέματα προβολής, καθαριότητας, ευπρεπισμού στις εισόδους της πόλης, διευθετήσεων τεχνικών θεμάτων, κυκλοφοριακού και άλλες λεπτομέρειες για συνέχιση της άψογης φιλοξενίας εκατοντάδων χιλιάδων επισκεπτών τις ημέρες των εορτών.

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών