Γενική πρόγνωση καιρού για Πέμπτη 16-11-2017 (ηχητικό) | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Γενική πρόγνωση καιρού για Πέμπτη 16-11-2017 (ηχητικό)

Δημοσίευση: 9:58 μ.μ. | 15/11/17

Την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017 αναμένονται νεφώσεις με βροχές σε όλη την χώρα με εξαίρεση το νοτιοανατολικό Αιγαίο, όπου θα υπάρχουν λιγότερες νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι αυξημένες και θα εκδηλωθούν ασθενείς τοπικές βροχές

Ακούστε το ηχητικό


Καταιγίδες που κατά τόπους θα είναι ισχυρές και θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις θα σημειωθούν στο Ιόνιο και σε όλα τα διαμερίσματα της ηπειρωτικής χώρας με εξαίρεση την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Χιόνι ή χιονόνερο θα πέσει σε περιοχές με υψόμετρο πάνω από 1800 μέτρα. Κατά τη διάρκεια της νύχτας και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 6 έως 17, στα κεντρικά και νότια από 11 έως 21, στα νησιά του Ιονίου από 14 έως 18, στα νησιά του βορείου Αιγαίου από 11 έως 19, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 12 έως 21, και στην Κρήτη από 16 έως 26.

Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από ανατολικές και βορειοανατολικές διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ, στο κεντρικό Αιγαίο από ανατολικές διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ, και στο νότιο Αιγαίο από ανατολικές και νοτιοανατολικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με βροχές. Πιθανότητα εκδήλωσης καταιγίδων υπάρχει κυρίως στα βόρεια και δυτικά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 15 έως 18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με βροχές. Πιθανότητα εκδήλωσης καταιγίδων υπάρχει κυρίως στα δυτικά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 12 έως 15 βαθμούς.

πηγή

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών