Γεννηματά - Καμίνης με φόντο το πορτρέτο του Αντρέα Παπανδρέου | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Γεννηματά - Καμίνης με φόντο το πορτρέτο του Αντρέα Παπανδρέου

Δημοσίευση: 9:45 μ.μ. | 14/11/17

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της ΔΗΣΥ συναντήθηκε με το δήμαρχο Αθηναίων μεταξύ πρώτου και δεύτερου γύρου για την ηγεσία της κεντροαριστεράς - Το στιγμιότυπο που συζητήθηκε

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση ανάμεσα στην Φώφη Γεννηματά και τον Γιώργο Καμίνη.

Ο δήμαρχος Αθηναίων, αν και ρωτήθηκε, αρνήθηκε να πάρει θέση για το ποιον από τους δύο διεκδικητές της ηγεσίας θα στηρίξει στον β´ γύρο, αρκούμενος να δηλώσει ότι εκπροσωπεί ιδέες και όχι ανθρώπους. Βέβαια, δεν ήταν λίγοι οι άνθρωποι του χώρου που σχολίασαν την συνάντηση και τη φωτογραφία με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ μπροστά από το κάδρο του ιδρυτή του, του Ανδρέα Παπανδρέου.

Ο Γ. Καμίνης επισήμανε ότι "Είναι σημαντικό και την ερχόμενη Κυριακή να επαναληφθεί -κι εγώ θα κάνω ό,τι μπορώ γι'αυτό- η μαζική συμμετοχή που σημειώθηκε στον πρώτο γύρο".

Παράλληλα, δήλωσε ότι "Έθεσα στην κυρία Γεννηματά το ζήτημα της πορείας προς ένα ενιαίο κόμμα, με ενιαία μορφή και εκπροσώπηση εντός και εκτός Βουλής" είπε ο κ. Καμίνης για να προσθέσει: "Θέλω να απευθυνθώ και στον κόσμο που με στήριξε προσωπικά: Να τους πω ότι αποτελούμε πια μια ευδιάκριτη τάση στην κοινωνία, που θα προσλάβει συγκεκριμένα πολιτικά και οργανωτικά χαρακτηριστικά, το γρηγορότερο δυνατό. Η πρώτη έκφραση αυτής της τάσης θα είναι η διαμόρφωση αρχών και θέσεων για το επικείμενο ιδρυτικό μας συνέδριο. Πάμε όλοι μαζί, πάμε για μία εκπροσώπηση όλων στα όργανα, τα οποία θα μας οδηγήσουν στο συνέδιρο του νέου κόμματος".


Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών