Η ατάκα-απάντηση Μητσοτάκη στην κατηγορία ότι χαιρετάει τις κούκλες στις βιτρίνες | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Η ατάκα-απάντηση Μητσοτάκη στην κατηγορία ότι χαιρετάει τις κούκλες στις βιτρίνες

Δημοσίευση: 7:35 μ.μ. | 2/11/17

Τα στιγμιότυπα που ξεχώρισαν από την επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ στην Ηγουμενίτσα. Oι... πραγματικές κούκλες που χαιρέτισε, η συνομιλία με μία συνταξιούχο και η επίσκεψη σε μαθητές με ειδικές ανάγκες

Τρία στιγμιότυπα ξεχώρισαν από την επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ηγουμενίτσα στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Θεσπρωτία.

Ο κ.Μητσοτάκης επισκέφθηκε 15 παιδιά με ειδικές ανάγκες στο Σχολείο τους στην Ηγουμενίτσα. Συνομίλησε με εκπαιδευτικούς, οι οποίοι του επισήμαναν ότι το πιο βασικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά είναι η συνεχής αλλαγή δασκάλων. Το σχολείο, ανέφεραν, χρηματοδοτείται μέσω προγραμμάτων του ΕΣΠΑ που έχουν διάρκεια ένα οκτάμηνο, με αποτέλεσμα, κάθε χρόνο, τα συγκεκριμένα παιδιά να αλλάζουν εκπαιδευτικούς, γεγονός που δυσκολεύει βέβαια την πρόοδο τους. «Αυτό θα αλλάξει από την επόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας» δεσμεύθηκε ο ίδιος.

Σύμφωνα με γαλάζιες πηγές, όταν στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΝΔ περπατούσε στην αγορά της Ηγουμενίτσας, τον σταμάτησε μια συνταξιούχος και του ειπε: "Δεν μας αξίζει αυτό που ζούμε, εσύ όμως αξίζεις να γίνεις πρωθυπουργός".

Στη συνέχεια ο κ.Μητσοτάκης πέρασε μπροστά από ένα κομμωτήριο και χαιρετώντας τις δυο γυναίκες στην πόρτα τους είπε: "Πριν ένα μήνα στη Θεσσαλονίκη με κατηγόρησαν ότι χαιρετάω τις κούκλες στις βιτρίνες, ελπίζω αυτή τη φορά να φαίνεται ότι μιλάω σε δυο πραγματικές κούκλες".

πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών