Ήρωας ο οδηγός του ΚΤΕΛ Αχαΐας - Πώς κατόρθωσε να σώσει τους 15 επιβάτες από τα ορμητικά νερά (βίντεο - φώτο) | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Ήρωας ο οδηγός του ΚΤΕΛ Αχαΐας - Πώς κατόρθωσε να σώσει τους 15 επιβάτες από τα ορμητικά νερά (βίντεο - φώτο)

Δημοσίευση: 12:22 π.μ. | 16/11/17

Ως ηρωική χαρακτηρίζει την αντίδραση του οδηγού του λεωφορείου Διονύση Παπουτσή ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας Ανδρέας Μανωλόπουλος - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο

Το λεωφορείο με 15 επιβάτες, εγκλωβίστηκε το πρωί της Τετάρτης από τα ορμητικά νερά στην Αθηνών – Κορίνθου στο ύψος του Θριασίου. Ο οδηγός κατάφερε να κρατήσει την ψυχραιμία του και να αντιδράσει με επαγγελματισμό, ακολουθώντας τους κανόνες διάσωσης σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης.

Καταστάσεις, που όπως είπε στον κ. Μανωλόπουλο, δεν πίστευε ότι θα έρθει αντιμέτωπος στη ζωή του.

Όπως είπε ο Διονύσης Παπουτσής στον Βασίλη Μανωλόπουλο, καθώς εκτελούσε το δρομολόγιο του, ξαφνικά ήρθε ένα κύμα με χώματα και με λάσπες και τον τράβηξε εκτός του δρόμου. Τα νερά ανέβαιναν επικίνδυνα και το λεωφορείο ήταν ακυβέρνητο.

Άμεσα ο οδηγός, έσπασε τα τζάμια του οχήματος και οι επιβάτες άρχισαν να κατεβαίνουν και με τη βοήθεια της ΕΜΑΚ.

Ευτυχώς, όταν όλοι είχαν βγει από το λεωφορείο, αυτό παρασύρθηκε από τα νερά και σφήνωσε κάτω από τη γέφυρα και σκεπάστηκε από νερά, ύψους τριών μέτρων.

Όπως αναφέρει ο κ. Μανωλόπουλος οποίος βρίσκεται στο σημείο, γίνεται άντληση υδάτων από την Πυροσβεστική και αρχίζει να αποκαλύπτεται το μέγεθος της καταστροφής, καθώς υπάρχουν και άλλα ΙΧ οχήματα που έχουν καλυφθεί από τα νερά.

Συνεχίζεται η προσπάθεια ανέλκυσης του λεωφορείου του ΚΤΕΛ Αχαΐας το οποίο «πνίγηκε» στα νερά της θεομηνίας που έπληξε το πρωί της Τετάρτης τη Δυτική Αττική.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr στο σημείο επιχειρεί ειδικός γερανός όμως το έργο των εργατών είναι πολύ δύσκολο. Η διαδικασία αναμένεται να διαρκέσει αρκετά, ωστόσο θα συνεχιστεί υπό το φως των προβολέων.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείοπηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών