Οι πρώτες δηλώσεις των δυο «μονομάχων» για την προεδρία του ΔΣΑ | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Οι πρώτες δηλώσεις των δυο «μονομάχων» για την προεδρία του ΔΣΑ

Δημοσίευση: 2:02 π.μ. | 28/11/17

Κάλεσμα των δυο υποψηφίων στους δικηγόρους να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες

Με το βλέμμα στραμμένο στο δευτερο γύρο των εκλογών στο Δικηγορικό Σύλλογο της Αθήνας, που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή και Δευτέρα, οι δυο «μονομάχοι» για την προεδρία Δημήτρης Βερβεσός και ο Δημήτρης Αναστασόπουλος σε δηλώσεις τους ευχαρίστησαν τους συνυποψηφίους τους για «τον ωραίο αγώνα».

Ο Δημήτρης Βερβεσός τόνισε :

«Το αποτέλεσμα των εκλογών είναι σαφές και ξεκάθαρο. Οι δικηγόροι της Αθήνας αποφάσισαν να προχωρήσουν μπροστά με ασφάλεια και σιγουριά, μακριά από κομματικές επιλογές και διαχωριστικές γραμμές. Τα προβλήματα μας δεν έχουν χρώμα. Η λύση τους απαιτεί γνώση, εμπειρία, αποτελεσματικότητα. Είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στην πρόκληση. Το δικό μου μήνυμα, ενόψει της προσεχούς Κυριακής και Δευτέρας είναι μήνυμα ενότητας.   Ενωμένοι θα αγωνιστούμε για το μέλλον και την αξιοπρέπεια των δικηγόρων. Ευχαριστώ πολύ όλους τους συναδέλφους, που συμμετείχαν στις εκλογές και ιδιαίτερα όσους στήριξαν την υποψηφιότητα μου και το Ενιαίο Ψηφοδέλτιο. Συγχαίρω όλους τους συνυποψηφίους μου για τον ωραίο αγώνα που δώσαμε. Η δύναμη του ΔΣΑ είναι τα μέλη του. Σας καλώ όλους να συμμετέχετε μαζικά στις εκλογές της  επόμενης Κυριακής και Δευτέρας. Για δυνατό διεκδικητικό ΔΣΑ. Για το δικηγόρο και την κοινωνία».

Από την πλευρά του ο Δημήτριος Αναστασόπουλος υπογράμμισε : «Ήρθε η ώρα της ανανέωσης για τη μεγάλη αλλαγή. Οι σημερινές αρχαιρεσίες του ΔΣΑ στέλνουν ένα μήνυμα. Ευχαριστώ θερμά κάθε ένα από τους χιλιάδες δικηγόρους που με τίμησαν με την ψήφο τους. Ευχαριστώ επίσης τους συνυποψηφίους μου για τον ωραίο  αγώνα. Καλώ όλους τους συναδέλφους σε πνεύμα ενότητας και ομοψυχίας την ερχόμενη Κυριακή και Δευτέρα στον δεύτερο γύρο των εκλογών. Για να πούμε οριστικά «ναι» στην ανανέωση. Για να τελειώσουμε οριστικά με όσα μας κρατούν στο παρελθόν. Για να κάνουμε ξανά όλοι μαζί τον ΔΣΑ πρώτο επιστημονικό Σύλλογο της χώρας».

πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών