Κάλυμνος: Σε δυστύχημα οφείλεται ο θάνατος του 21χρονου φοιτητή | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Κάλυμνος: Σε δυστύχημα οφείλεται ο θάνατος του 21χρονου φοιτητή

Δημοσίευση: 11:01 π.μ. | 28/11/17

Ανατροπή στα σενάρια για τα αίτια θανάτου του σπουδαστή στην Κάλυμνο φέρνει το πόρισμα του ιατροδικαστή

Ο θάνατος του Νίκου Χατζηπαύλου 21 χρόνων, δεν ήταν αποτέλεσμα δολοφονικής ενέργειας,  αλλά δυστυχήματος.

Συγκεκριμένα φαίνεται να επήλθε από πτώση η οποία του προκάλεσε σοβαρές εσωτερικές και εξωτερικές κακώσεις. Ο θάνατός του δεν ήταν ακαριαίος. Δεν αποκλείεται  ο φοιτητής να ήταν αναίσθητος για πολλές ώρες, ακόμα και μέρες.

Οι Αρχές εκτιμούν πως ο άτυχος Νίκος  άφησε το ποδήλατό του και προσπάθησε να σκαρφαλώσει σε βράχο για να αναρριχηθεί. Πιθανά επέλεξε ένα άγνωστο σε εκείνον σημείο και με μια λάθος κίνηση γλίστρησε και έπεσε με συνέπεια τραυματιστεί βαρύτατα.

Στο κρίσιμο ερώτημα που ανέκυψε από το γεγονός ότι ενώ είχαν ψάξει και δεν τον είχαν βρει στον τόπο που εντοπίστηκε η σορός του, εξετάζεται η πιθανότητα ο φοιτητής να είχε πέσει σε κάποια εσοχή του βράχου και από την δυνατή να παρασύρθηκε.

Σύμφωνα με μία άλλη εκδοχή μπορεί και ο ίδιος να προσπάθησε να μετακινηθεί όταν ήταν ακόμη εν ζωή αλλά βαριά τραυματισμένος.

Περίπου τριάντα μέτρα από εκεί που βρέθηκε η σορός,  αξιωματικοί του κλιμακίου  των Εγκληματολογικών Ερευνών από την ενδελεχή έρευνα που πραγματοποίησαν, εντόπισαν το δεύτερο παπούτσι του άτυχου νέου αλλά  και το φούτερ που φορούσε.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών