Κατ’ οίκον περιορισμός για τον 79χρονο που σκότωσε τον ληστή | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Κατ’ οίκον περιορισμός για τον 79χρονο που σκότωσε τον ληστή

Δημοσίευση: 7:05 μ.μ. | 2/11/17

«Πρώτα να καλείτε την αστυνομία σε τέτοιες περιπτώσεις», δήλωσε ο κατηγορούμενος

Την πόρτα του ανακριτή πέρασε σήμερα το πρωί ο 79χρονος από τον Άγιο Αθανάσιο Δράμας, ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε έναν 30χρονο Ρομά, διαρρήκτη που εισέβαλε στο αργυροχρυσοχοείο του τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής.

Όπως αναφέρει το dramini.gr ο εισαγγελέας πρότεινε περιοριστικούς όρους ενώ ο ανακριτής πρότεινε την προσωρινή του κράτηση.

Κατά τη διαδικασία, δεν υπήρξε σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, για τον αν θα κριθεί ο κατηγορούμενος προφυλακιστέος, γι' αυτό τον λόγο και σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, την απόφαση θα την πάρει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.

Στο διάστημα των πέντε ημερών που μεσολαβεί, ο κατηγορούμενος θα βρίσκεται υπό περιορισμό στο σπίτι του στον Άγιο Αθανάσιο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο κατηγορούμενος έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ και υποστήριξε ότι είδε τον δράστη να τον απειλεί με όπλο και γι’ αυτό τον πυροβόλησε, όντας σε άμυνα. Τόνισε ότι πριν πυροβολήσει είχε καλέσει την αστυνομία, η οποία όμως άργησε να φτάσει, επειδή εκείνη την ώρα γινόταν αλλαγή βάρδιας.

«Πρώτα να καλείτε την αστυνομία σε τέτοιες περιπτώσεις», δήλωσε ο κατηγορούμενος, επίσης είπε ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει, αλλά πως ήθελε να προστατεύσει την οικογένειά του.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών