Κόρη αστυνομικού φέρεται να είναι το μοντέλο που συνελήφθη με κοκαΐνη (βιντεο) | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Κόρη αστυνομικού φέρεται να είναι το μοντέλο που συνελήφθη με κοκαΐνη (βιντεο)

Δημοσίευση: 3:57 μ.μ. | 23/11/17

Η 19χρονη έχει καταγωγή από τη Λέσβο

Κόρη αστυνομικού από τη Μυτιλήνη φαίνεται πως είναι είναι η 19χρονη που συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνης αξίας περίπου 307.000 δολαρίων.

Όπως μεταδίδει το site lesvosnews, στη Λέσβο όλοι μιλούν για ένα πολύ ήσυχο κορίτσι, κόρη αστυνομικού. Σύμφωνα με το τοπικό site ο ίδιος ο πατέρας φαίνεται να εκτιμά ότι το παιδί του έχει πέσει θύμα εμπόρων ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της τελωνειακής υπηρεσίας του Χονγκ Κονγκ η μεταφορά ναρκωτικών είναι ένα «σοβαρό παράπτωμα» που τιμωρείται «με πρόστιμο έως 5 εκατομμυρίων δολαρίων Χονγκ Κονγκ (640.000 δολάρια ΗΠΑ) και ποινή ισόβιας κάθειρξης».

Στην επίσημη ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι η κοπέλα φαίνεται να έφτασε στο Χονγκ Κονγκ με πτήση από την Αιθιοπία με τους τελωνειακούς να εντοπίζουν τα ναρκωτικά σε μια συσκευασία που είχε κρύψει σε κρύπτη στο σακίδιο πλάτης της.

Το νεαρό μοντέλο αναμένεται να οδηγηθεί στα δικαστήρια του West Kowloon στο Χονγκ Κονγκ, ενώ αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών. Κατά τη μεταφορά της φορούσε κουκούλα στο κεφάλι.


Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών