Με αυτό το έγγραφο ο Αυγενάκης ζήτησε την απομάκρυνση του προσωπικού του φρουρού | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Με αυτό το έγγραφο ο Αυγενάκης ζήτησε την απομάκρυνση του προσωπικού του φρουρού

Δημοσίευση: 2:22 μ.μ. | 2/11/17

Στις 30 Οκτωβρίου δηλαδή δύο μέρες μετά τις αποκαλύψεις του Documento, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης στέλνει έγγραφο προς τον Επιτελάρχη της ΕΛ.ΑΣ ώστε να απομακρύνει τον προσωπικό του φρουρό Νίκου Μανώλη

Όπως αποκάλυψε το Documento o προσωπικός αστυνομικός φρουρός του κυρίου Αυγενάκη, Νίκος Μανώλης έχει καταγραφεί από τον κοριό της ΕΥΠ να συνομιλεί με ποινικούς. Η καταγραφή των συνομιλιών του Αυγενάκη δεν αποτελεί απλή καραμπόλα που προέκυψε κατά την έρευνα, αλλά δείχνει σχέσεις του βουλευτή, ο οποίος κάνει εξυπηρετήσεις στους συνομιλητές του τόσο προσωπικά όσο και μέσω του φρουρού του Νίκου Μανώλη.

Στις καταγεγραμμένες συνομιλίες του φρουρού του Νίκου Μανώλη εμφανίζεται επίσης να προωθεί ρουσφέτια και διευκολύνσεις για λογαριασμό του βουλευτή. Και μάλιστα καλεί τον ποινικό συνομιλητή αφού γίνει η δουλειά να κάνει ένα δώρο προς τον κύριο Αυγενάκη και την σύζυγό του.

Το παράδοξο είναι ότι την ίδια ώρα που ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης στέλνει εξώδικο προς το Documento και διαψεύδει κατηγορηματικά οποιαδήποτε συμμετοχή του και γνώση στα όσα του αποδίδονται στο δημοσίευμα, ταυτόχρονα στέλνει επιστολή προς το Επιτελάρχη ζητώντας την απομάκρυνση του προσωπικού του φρουρού. Προσπαθώντας έτσι να μετατρέψει τον Νίκο Μανώλη σε μαύρο πρόβατο που έχει την αποκλειστική ευθύνη για όσα έχουν καταγραφεί στις συνομιλίες υποβαθμίζοντας έτσι το γεγονός .


Στο ίδιο μήκος κύματος και η διάθεση του Μάκη Βορίδη ο οποίος σε συνέντευξη του στο ραδιόφωνο 24/7 δεν βρίσκει τίποτα επιλήψιμο στις συνομιλείς.

Ξεχνά βέβαια ο κ. Βορίδης πως σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του Documento, ο Λευτέρης Αυγενάκης φέρεται να έχει προχωρήσει σε διάφορες εξυπηρετήσεις- διευκολύνσεις ανθρώπων που εμπλέκονται σε υποθέσεις όπως εκβιασμοί, λαθρεμπόριο χρυσού, απαγωγές, εμπόριο όπλων και πολλά άλλα ακόμα.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών