Ο Τσακαλώτος και η φυματική σαρανταποδαρούσα με το πρόβλημα μηνίσκου (βίντεο) | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Ο Τσακαλώτος και η φυματική σαρανταποδαρούσα με το πρόβλημα μηνίσκου (βίντεο)

Δημοσίευση: 6:05 μ.μ. | 2/11/17

«Μην μου χαλάτε την ομιλία επειδή σας έχω στριμώξει, είσαστε αγενείς» είπε στους βουλευτές της ΝΔ - Δείτε το βίντεο

Μια διαφορετική εμφάνιση έκανε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στη Βουλή... «Έχετε ρίξει τόσο χαμηλά τον πήχυ της κριτικής σας, που μια φυματική σαρανταποδαρούσα με πρόβλημα μηνίσκου στα 25 πόδια, κρατώντας βαριές σακούλες από τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ θα μπορούσε να περάσει από πάνω του», είπε με σαρκαστική διάθεση, προκαλώντας τα γέλια επιδοκιμασίας από τους κυβερνητικούς βουλευτές.


«Δεν προέρχεται όλο το ποσό από τη φορολογία» επέμεινε ο υπουργός Οικονομικών για το υπερπλεόνασμα. «Περίπου 1 δισ. ευρώ σύνολο, προκύπτει από την αύξηση των εισφορών λόγω της αύξησης των θέσεων εργασίας και από την εθελούσια αποκάλυψη εισοδημάτων» είπε.

Στο σημείο αυτό, αντέδρασαν σχολιάζοντας αρνητικά τα λεγόμενα του υπουργού Οικονομικών οι βουλευτές της ΝΔ, με τον κ. Τσακαλώτο να τους αποδοκιμάζει γι’ ακόμα μία φορά: «Μην μου χαλάτε την ομιλία επειδή σας έχω στριμώξει. Είσαστε αγενείς».

Τόνισε και ο ίδιος - μετά και τον Γιώργο Χουλιαράκη - εκ νέου ότι η κυβέρνηση επιβάρυνε φορολογικά περισσότερο τη μεσαία τάξη, με το επιχείρημα ότι αποφάσισε να προτάξει την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής φτώχειας και επιρρίπτοντας την ευθύνη στο ΔΝΤ, που όπως είπε πάντα υποτιμά την απόδοση των μέτρων και ταυτόχρονα δεν λαμβάνει υπόψη του στην επίτευξη των στόχων μη παραμετρικά μέτρα.


Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών