Παπαχριστόπουλος: 'Γινόταν απίστευτο πάρτι στο ΚΕΕΛΠΝΟ' | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Παπαχριστόπουλος: 'Γινόταν απίστευτο πάρτι στο ΚΕΕΛΠΝΟ'

Δημοσίευση: 12:58 μ.μ. | 23/11/17

Για το σκάνδαλο στο ΚΕΕΛΠΝΟ καθώς και την υπόθεση πώλησης στρατιωτικού εξοπλισμού στη Σαουδική Αραβία μίλησε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ

«Γινόταν απίστευτο πάρτι στο ΚΕΕΛΠΝΟ, μέχρι και σε άνθρωπο που είναι στη φυλακή με ισόβια κάθειρξη έχουν δώσει λεφτά» τόνισε στο Ραδιόφωνο 24/7 ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και μέλος της αρμόδιας Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Σημείωσε ότι έδιναν χρήματα για προβολή, ενώ υπάρχει νόμος από το 1995 σύμφωνα με τον οποίο η διαφήμιση γίνεται δωρεάν.

Υπογράμμισε ότι «η επιτροπή μεταξύ άλλων, διερευνά 23 προσλήψεις του Άδωνι Γεωργιάδη».
Πρόσθεσε ότι ο κ. Παπαδημητρίου υποβαθμίζει την επιτροπή της Βουλής αρνούμενος να καταθέσει και επισήμανε ότι πρέπει να δώσει απαντήσεις.

Αναφερόμενος στην αγορά οπλισμού της Σαουδικής Αραβίας από την Ελλάδα και στα διαβαθμισμένα έγγραφα που επιχείρησε να καταθέσει στη Βουλή ο Ανδρέας Λοβέρδος, είπε ότι στην επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, υπάρχουν επίσημα έγγραφα από τη Σαουδική Αραβία, που αναφέρουν ότι ο κ. Παπαδόπουλος είναι εκπρόσωπος της χώρας.

Πρόσθεσε ότι ο κ. Λοβέρδος έπρεπε να ζητήσει από το κοινοβούλιο να φέρει τα έγγραφα και όχι να εκβιάζει την Βουλή με διαβαθμισμένα έγγραφα.

Υπογράμμισε ότι ο κ. Λοβέρδος πήρε απάντηση από τη ΝΔ.

Όπως είπε ο κ. Παπαχριστόπουλος, ο προεδρεύων Νικήτας Κακλαμάνης αρνήθηκε να παραλάβει τα έγγραφα, κάτι με το οποίο συμφώνησε και ο γραμματέας της Κοινοβουλευτική Ομάδα κ. Τσιάρας.

Επίσης είπε ότι τα έγγραφα τα έχει δημοσιοποιήσει εφημερίδα.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών