Στην Ελευσίνα ο Μητσοτάκης - Ενημερώθηκε για την τραγωδία | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Στην Ελευσίνα ο Μητσοτάκης - Ενημερώθηκε για την τραγωδία

Δημοσίευση: 6:46 μ.μ. | 15/11/17

Ο πρόεδρος της ΝΔ μετέβη στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής αμέσως μετά την επιστροφή του από Στρασβούργο - Ζήτησε να ενημερωθεί για τις ενέργειες που έχουν γίνει από το πρωί και την εικόνα για αγνοούμενους

Στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής στην Ελευσίνα μετέβη το απόγευμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου και ενημερώθηκε για την ανείπωτη τραγωδία στη Μάνδρα.

O πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αμέσως μετά την επιστροφή του από το Στρασβούργο, μετέβη στην περιοχή και ενημερώθηκε από τον αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Βασιλείου καθώς και από εκπροσώπους της Πολιτικής Προστασίας, της πυροσβεστικής και του στρατού.

Μεταξύ άλλων ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε να ενημερωθεί για το ποιες ενέργειες είχαν γίνει από το πρωί, καθώς και αν υπάρχει εικόνα για αγνοούμενους.

Στη συνάντηση παρέστησαν και οι βουλευτές Μάκης Βορίδης, Θανάσης Μπούρας, Κώστας Καραμανλής, Γιώργος Βλάχος, Μάξιμος Χαρακόπουλος, Γεωργία Μαρτίνου και ο Βασίλης Οικονόμου, οι οποίοι αποτελούσαν και το κλιμάκιο των βουλευτών της ΝΔ που ήταν ήδη στην περιοχή από το πρωί.

πηγή

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών