Στον ανακριτή ο εκτελεστής του Ζαφειρόπουλου (φωτο) | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Στον ανακριτή ο εκτελεστής του Ζαφειρόπουλου (φωτο)

Δημοσίευση: 11:54 π.μ. | 2/11/17

Δείτε τις φωτογραφίες

Στον ανακριτή έφτασε λίγο νωρίτερα ο 32χρονος Αλβανός που συνελήφθη για τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Πίσω από την υπόθεση κρύβονται τρεις Αλβανοί, έγκλειστοι των φυλακών, που κατηγόρησαν τον πρώην μεγαλομέτοχο της Energa ότι τους έταξε 100.000 ευρώ για να δολοφονήσουν τον δικηγόρο της εταιρείας του Δημοσίου Γιώργο Αντωνόπουλο και στη συνέχεια έψαχναν τρόπο για να πάρουν πέντε εκατ. ευρώ.

Οι τρεις σκληροί κακοποιοί πλήρωσαν τους δύο Αλβανούς, ηλικίας 30 και 32 ετών -τον «κοντό» και τον «ψηλό»- και έδωσαν την εντολή να κλείσουν ραντεβού με τον Ζαφειρόπουλο, που ήταν ο δικηγόρος του μετόχου της Energa. Στόχος ήταν να του στείλουν ένα μήνυμα ότι πρέπει να πιέσει τον πελάτη του να τους δώσει τα χρήματα, να τον πυροβολήσουν στα πόδια, για να τον τρομοκρατήσουν και επιπλέον να πάρουν τη διεύθυνση κατοικίας της οικογένειας του.

Ο 32χρονος που συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής ως ο άνθρωπος που πάτησε την σκανδάλη, πριν από 20 ημέρες στο γραφείο του δικηγόρου, στην οδό Ασκληπιού 154, ομολόγησε την πράξη του και έδωσε στοιχεία που γνώριζε, φωτίζοντας τα κενά που υπήρχαν για να κλείσει οριστικά η υπόθεση.

Ως ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας κατηγορούνται τρεις Αλβανοί, σκληροί κακοποιοί, ηλικίας 34, 35, και 40 ετών, οι οποίοι είναι έγκλειστοι των φυλακών για απόπειρες ανθρωποκτονίας και άλλα αδικήματα.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών