Τι έγραφε στα σημειώματα που άφησε πίσω του ο πατέρας από τη Νέα Σμύρνη | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Τι έγραφε στα σημειώματα που άφησε πίσω του ο πατέρας από τη Νέα Σμύρνη

12:03 | 27/11/17

«Πριν βιαστείτε να κρίνετε, πρώτα να μάθετε την αλήθεια»

Σοβαρά προβλήματα φέρεται να αντιμετώπιζε ο 40χρονος ο οποίος νωρίς το πρωί του Σαββάτου έβαλε τέλος στη ζωή του, όπως επίσης και των δύο ανήλικων παιδιών του, με φωτιά που έβαλε ο ίδιος στο διαμέρισμά του στη Νέα Σμύρνη.

Ο 40χρονος άνδρας, ο οποίος ήταν υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας και υπηρετούσε στην 21η Μοίρα Κατευθυνομένων Βλημάτων, τα ξημερώματα της Παρασκευής προς Σάββατο έγραψε στον τοίχο του σπιτιού τη φράση «σας βαρέθηκα όλους» και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα, αφού πρώτα είχε κλείσει όλες τις πόρτες.

Εδώ και τρία χρόνια ήταν χωρισμένος με τη γυναίκα του και έβλεπε τα παιδιά του όταν του επιτρεπόταν. Τα δύο του παιδιά ήταν ηλικίας οκτώ ετών, δίδυμα και είχαν, σύμφωνα με πληροφορίες, ιδιαίτερη αδυναμία στον πατέρα τους.

Ο «Ελεύθερος Τύπος» αναφέρει πως είχε ιδιαίτερα κακές σχέσεις και με τον πεθερό του. «Αφού, Σταύρο, είχες προβλήματα να μπω στο σπίτι που ζούσα 11 χρόνια να πάρω τα πράγματά μου, έχω και εγώ πρόβλημα που τα παιδιά μου μένουν μόνιμα στο σπίτι σου, μέρα νύχτα, ό,τι έδωσες, πήρες αλήτη», ανέφερε χαρακτηριστικά σε ένα από τα σημειώματα που βρέθηκαν τοιχοκολλημένα στο διαμέρισμα της τραγωδίας στη Νέα Σμύρνη.

«Στο word στο κινητό μου και στο tablet μου θα βρείτε το σημείωμα που άφησα. Να αναλάβει την υπόθεση η κ. Νικολούλη στον Alpha γιατί είμαι σίγουρος πως η Πολιτεία και η ΕΛ.ΑΣ. δεν θα κάνουν ούτε τα μισά από αυτά που αναφέρω. Αν υπάρχει κράτος τώρα θα φανεί. Αλλιώς και αυτή η κυβέρνηση θα φανεί», υπογραμμίζει σε ένα δεύτερο σημείωμά του ο παιδοκτόνος, και αυτό κολλημένο στον τοίχο.

«Πριν βιαστείτε να κρίνετε, πρώτα να μάθετε την αλήθεια, υπάρχει δικαιοσύνη ή όχι σε αυτό το κράτος;» αναρωτιέται σε ένα άλλο τοιχοκολλημένο σημείωμα.

«Η γυναίκα του είχε εκφράσει φόβους για τη ζωή της. Ξέραμε ότι είχαν σοβαρά προβλήματα αλλά δεν πιστεύαμε πως θα έφτανε σε αυτό το σημείο. Ήταν πολύ δύσκολες οι συνθήκες που βίωναν. Είναι κρίμα που πήρε μαζί του τα δύο του παιδιά», ανέφερε χαρακτηριστικά στον «Ελεύθερο Τύπο» συγγενής του 40χρονου.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών