Το Πλαίσιο στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Δυτικής Αττικής | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Το Πλαίσιο στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Δυτικής Αττικής

Δημοσίευση: 12:29 μ.μ. | 18/11/17

Δίπλα στους κατοίκους της Μάνδρας και της Νέας Περάμου, που χτυπήθηκαν από την πρωτοφανή κακοκαιρία βρέθηκαν μια σειρά από εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, με το Πλαίσιο να πρωτοστατεί

Στο πλευρό των πληγέντων από τη θεομηνία στη δυτική Αττική βρίσκονται και επιχειρηματίες, που δραστηριοποιούνται στη Δυτική Αττική με το Πλαίσιο να πρωτοστατεί.

Από τις πρώτες κιόλας στιγμές που εκδηλώθηκε η φονική καταιγίδα, η εταιρεία Πλαίσιο, οι εγκαταστάσεις της οποίας βρίσκονται στη Μαγούλα, πολύ κοντά στις πληγείσες περιοχές, διέθεσε μπουλντόζες για να βοηθήσουν στον απεγκλωβισμό των κατοίκων και στη διάνοιξη των δρόμων. Από το πρώτο βράδυ μάλιστα, ομάδα εθελοντών της εταιρείας κινητοποιήθηκε και μοίρασε πρόχειρα γεύματα σε συνεργεία και κατοίκους.

"Από χθες το πρωί έχουμε στείλει μπουλντόζες και φαγητό και συνεχίζουμε το ίδιο και σήμερα. Η καταστροφή είναι τεράστια", ανέφερε στον Αθήνα 9.84 ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας "Πλαίσιο", Κώστας Γεράρδος.

Σημείωσε μεταξύ άλλων και την απόφαση ξενοδόχων της ευρύτερης περιοχής να παραχωρήσουν τα κενά δωμάτια τους σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Αναφερόμενος στο μέγεθος της καταστροφής, το οποίο ο ίδιος είδε από κοντά, είπε: "Το επίκεντρο της καταστροφής είναι μεγάλο, βλέπεις εικόνες που δεν έχεις ξαναδεί στην Ελλάδα, μόνο στο εξωτερικό σε απόηχο από τσουνάμι". "Δημιουργείται χείμαρρος που φτάνει το 1,5 μέτρο, είναι δύσκολο να σταματήσει μια τέτοια φυσική δύναμη", κατέληξε ο κ. Γεράρδος.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών