Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Ανομία είναι και η επίθεση στο «Έθνος» | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Ανομία είναι και η επίθεση στο «Έθνος»

Δημοσίευση: 2:03 μ.μ. | 3/11/17

Ο πρωθυπουργός έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη δολοφονική επίθεση στα γραφεία της 24MEDIA καλώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μην ψάχνει την ανομία μόνο στα Εξάρχεια. Κατηγόρησε επίσης τον πρόεδρο της ΝΔ ότι δε μίλησε για τα τάγματα της ΧΑ

Ιδιαίτερη αναφορά στη δολοφονική επίθεση στα γραφεία της 24MEDΙΑ και του «Έθνους» έκανε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την αντιπαράθεσή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την εγκληματικότητα στη Βουλή καλώντας τον πρόεδρο της ΝΔ να μην ψάχνει την ανομία μόνο στα Εξάρχεια.

«Ψάχνετε την ανομία εκεί που συμφέρει την ακροδεξιά ρητορική σας. Την ψάχνετε μόνο στα Εξάρχεια αλλά όχι στους χούλιγκανς που οργανωμένα επιτίθενται σε γραφεία εφημερίδων διοτί οι ιδιοκτήτες τους έχουν αντίθεση με τους ιδιοκτήτης της ομάδας τους. Όχι εκεί !» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος δεν είχε αναφερθεί στην επίθεση.

Τσίπρας: Δεν μιλήσε ο Μητσοτάκης για τα τάγματα της Χρυσής Αυγής

Ο κ. Τσίπρας στηλίτευσε, όμως, και την απουσία αναφορών του Κυριάκου Μητσοτάκη στη δράση των «ταγμάτων της Χρυσής Αυγής». «Δεν ψάχνετε στα τάγματα της Χρυσής Αυγής. Μας πληροφορήσατε με συνέντευξη στο Politico ότι η Χρυσή Αυγή είναι σαν να μην υπάρχει» καταλόγισε στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

φωτογραφίας: Sooc.gr

Μιχάλης Χατζηκωνσταντίνου

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών