Αναγνωστοπούλου: Αυταρχικός και απρόβλεπτος ο Ερντογάν | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Αναγνωστοπούλου: Αυταρχικός και απρόβλεπτος ο Ερντογάν

Δημοσίευση: 12:42 μ.μ. | 8/12/17

Τη σημασία της αντίδρασης ΗΠΑ και ΕΕ στις δηλώσεις Ερντογάν υπογράμμισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

“Ο Ερντογάν είναι ένας αυταρχικός, απρόβλεπτος ηγέτης αλλά πρέπει να βρισκόμαστε σε επαφή γιατί η
γεωγραφία αποφάσισε ότι είμαστε γείτονες”, δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της επιτροπής εξωτερικών και άμυνας της Βουλής, Σία Αναγνωστοπούλου.

Στη συνέχεια επεσήμανε πως το γεγονός ότι ειπώθηκαν αυτά τα πράγματα μπροστά σε τηλεοπτικές κάμερες και υπήρξε αντίδραση από την Αμερική και την Ευρώπη, είναι πολύ σημαντικό, όπως επίσης και τ' ότι ακούστηκαν οι θέσεις της Ελλάδας.

Ταυτόχρονα, η κ. Αναγνωστοπούλου ανέφερε ότι οι θέσεις της Τουρκίας, είναι αδύναμες και την ίδια στιγμή, εκείνη είναι που φοβάται μια ενδεχόμενη αναθεώρηση της συνθήκης της Λωζάνης καθώς απειλείται το νοτιοανατολικό της τμήμα, από τους Κούρδους.

Όσον αφορά την αντιπολιτευτική κριτική για την επίσκεψη του Ταγίπ Ερντογάν στην Ελλάδα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως “για τη ΝΔ το περίμενα ότι θα έβγαζε αυτή την αρνητική, πραγματικά, στάση, απέναντι σ ένα θέμα που στο κάτω κάτω της γραφής, αφορά όλη τη χώρα και θα έπρεπε να γίνει μια ψύχραιμη αποτίμηση του τι έγινε. Από την άλλη δεν κατάλαβα την τοποθέτηση της κ. Γεννηματά” και πρόσθεσε ότι το θέμα είναι να μην γίνεται κριτική, απλώς για να γίνεται.

πηγή

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών