Ανησυχία στη Φθιώτιδα από υπερχείλιση ποταμού | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Ανησυχία στη Φθιώτιδα από υπερχείλιση ποταμού

Δημοσίευση: 1:03 π.μ. | 3/12/17

Διεκόπη προληπτικά η κυκλοφορία στη γέφυρα που συνδέει δύο χωριά

Η κακοκαιρία που έπληξε κυρίως τη Δυτική Ελλάδα, φθάνοντας μέχρι την ορεινή Θεσσαλία, «γέμισε» τον παραπόταμο του Σπερχειού, Ρουστιανίτη, για να σημάνει συναγερμός στην Πολιτική Προστασία και της Περιφέρειας Φθιώτιδας.

Προληπτικά και μόνο, σύμφωνα με τον εντεταλμένο σύμβουλο Πολιτικής Προστασίας, Θανάση Καρακάντζα, διεκόπη η κυκλοφορία στη γέφυρα που συνδέει τη Λευκάδα με το Πίτσι, καθώς τα νερά του ποταμού έφτασαν ψηλά, ευτυχώς χωρίς να προκαλέσουν προβλήματα και στη στατικότητα της γέφυρας, σύμφωνα και με την εκτίμηση των μηχανικών.

Γενικά, η έντονη βροχόπτωση ήταν μέχρι την πλευρά της ορεινής Αιτωλίας, που γέμισε και τους ταμιευτήρες του Αχελώου, ενώ στην Κεντρική Στερεά επηρεάστηκε μόνο το συγκεκριμένο κομμάτι ανάμεσα στο Βελούχι και τα Βαρδούσια.

Μάλιστα, η μεταβολή του καιρού από σήμερα, με την αλλαγή των διευθύνσεων των ανέμων, θα έχει ως αποτέλεσμα να σταματήσουν από το απόγευμα οι βροχές, αλλά και την πτώση της θερμοκρασίας, ενώ από αύριο, Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου, προβλέπονται χιόνια σε όλα τα ορεινά με μεγάλο υψόμετρο μαζί και της Ανατολικής Στερεάς.


Σχετικές ετικέτες:

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών