'Απεταξάμην' Λυκούδη από συζητήσεις με το Κίνημα αλλαγής | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

'Απεταξάμην' Λυκούδη από συζητήσεις με το Κίνημα αλλαγής

Δημοσίευση: 3:16 μ.μ. | 5/12/17

'Δεν έχω ιδέα', σημειώνει ο βουλευτής του Ποταμιού

“Δεν έχω ιδέα, δεν έχω κάνει καμία συνεννόηση, καμία επαφή, είμαι μακριά από κάθε συζήτηση αυτό το διάστημα” δήλωσε ο βουλευτής ΠΟΤΑΜΙΟΥ και Αντιπρόεδρος της Βουλής, Σπύρος Λυκούδης,
στο ραδιόφωνο 247, σχετικά με δημοσιεύματα που θέλουν τον βουλευτή του ΠΟΤΑΜΙΟΥ και αντιπροέδρου της Βουλής, να αναλαμβάνει συντονιστικό ρόλο στο Κίνημα Αλλαγής.

Εν συνεχεία ο κύριος Λυκούδης χαρακτήρισε ενθαρρυντικό το γεγονός ότι το Κίνημα Αλλαγής έχει “δυνητικό” διψήφιο ποσοστό στη δημοσκόπηση της ProRata, σε αντίθεση με τη Νέα Δημοκρατία που φαίνεται ότι έχει “δυνητική” πτώση.

Για τις ενέργειες της κυρίας Γεννήματα, ανέφερε πως “είναι το μόνο νομιμοποιημένο πρόσωπο” και πως οτιδήποτε έχει κατατεθεί δημοσίως, είναι αποφάσεις στις βάσεις της πολιτικής βούλησης της. Πρέπει να αποφευχθούν τα πρώτα 24ωρα της συγκρότησης του νέου φορέα κριτικές σχετικά με τις αποφάσεις της κ. Γεννηματά, καθώς πρέπει να υπάρξει συσπείρωση αυτή την ώρα, είπε στη συνέχεια ο βουλευτής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ.

Τέλος, σχετικά με την πρόταση του Θεοχαρόπουλου για ένα μεγάλο συνασπισμό κομμάτων, ο κ. Λυκούδης ανέφερε ότι είναι προς συζήτηση η διαδικασία και η στρατηγική ενός χώρου και πως από κει και πέρα, αν υπάρξει κλίμα πολιτικής αυτονομίας, πρέπει να δει ο συγκεκριμένος χώρος τις συμμαχίες του.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών