Χριστουγεννιάτικο κλίμα στο υπουργείο Τουρισμού | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Χριστουγεννιάτικο κλίμα στο υπουργείο Τουρισμού

Δημοσίευση: 11:47 μ.μ. | 22/12/17

Κάλαντα και βρακοφόροι από την Κρήτη ευχήθηκαν στην Έλενα Κουντουρά

Τα κάλαντα της Κρήτης, με μαντινάδες και χορούς από τον Όμιλο Βρακοφόρων, πλημμύρισαν και φέτος το υπουργείο Τουρισμού,
με την αρμόδια υπουργό, Έλενα Κουντουρά, να τους υποδέχεται με τη σειρά της, με δώρα και μαντινάδες.

Το εορταστικό κλίμα του υπουργείου ενισχύθηκε και από τις ευχές για μια ακόμη καλύτερη τουριστική χρονιά, καθώς όλοι ευχήθηκαν, ο τουρισμός να συνεχίσει να έχει ανοδική πορεία. Η κ. Κουντουρά, υποδεχόμενη τους βρακοφόρους, τους χάρισε μια εικόνα του Αρχάγγελου Μιχαήλ και ευχήθηκε σε όλους και με μαντινάδες.

Μιλώντας στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ), η κ. Κουντουρά σημείωσε, ότι και τη νέα χρονιά θα συνεχιστεί η προσπάθεια για την επίτευξη της προσπάθειας να καθιερωθεί η Ελλάδα ένας παγκόσμιος ελκυστικός προορισμός, τόσο για διακοπές όσο και για επενδύσεις.

Στόχευση, όπως είπε, παραμένει η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, που ήδη έχει αρχίσει να εμφανίζει αποτελέσματα. Είναι χαρακτηριστικό, ότι αυτή την εορταστική περίοδο, μεγάλος αριθμός ξένων επισκεπτών έχει επισκεφτεί τα χειμερινά θέρετρα της χώρας. Σε κάθε περίπτωση, όλες οι προσπάθειες συντείνουν στην αύξηση της τουριστικής κίνησης και την διάχυσή της σε όλους τους μήνες του έτους. Ξεχωριστή αναφορά έκανε η κ. Κουντουρά στην προσπάθεια να προσελκύσει η χώρα επισκέπτες υψηλής προστιθέμενης αξίας.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών