Δύο αδερφές από την Κρήτη κέρδισαν 1000 ευρώ στην λοταρία | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Δύο αδερφές από την Κρήτη κέρδισαν 1000 ευρώ στην λοταρία

Δημοσίευση: 10:48 μ.μ. | 26/12/17

Τους χαμογέλασε η Θεά Τύχη

Κάθε λόγο έχουν να χαμογελούν δύο αδερφές, από το Ηράκλειο, που η «Θεά Τύχη» της φορολοταρίας
τους χαμογέλασε και έτσι η «κληρωτίδα» του Υπουργείου Οικονομικών τους μοίρασε από 1000 ευρώ στην κάθε μια.

Η Σοφία και η Στέλλα, όπως αναφέρει το neakriti ήταν μάλιστα μαζί οικογενειακώς, στο Καστρί της Βιάννου, περνώντας τα Χριστούγεννα με τους γονείς τους, όταν μπήκαν στη σελίδα του taxisnet για να δουν τι τους… επιφυλάσσει η μοίρα που τελικά αποδείχτηκε ότι ήταν με το μέρος τους.

Η Σοφία, ήταν η πρώτη τυχερή που το διαπίστωσε, μαθαίνοντάς από την ανάλυση των στοιχείων της φορολοταρίας, ότι εξαιτίας μίας συναλλαγής με κάρτα,  τον περασμένο Μάρτιο, ύψους 49,10 ευρώ, είχε κερδίσει από τη μία στιγμή στην άλλη 1000 ευρώ.

Ο ενθουσιασμός ήταν τέτοιος σε όλη την οικογένεια, που και η αδερφή της βλέποντας το σκηνικό, μπήκε στο «τρυπάκι» να δει τι γίνεται με τον δικό της λογαριασμό.

Και όπως αποδείχτηκε ελάχιστα λεπτά αργότερα η τύχη χαμογέλασε στην οικογένεια όχι απλά διάπλατα αλλά εις διπλούν, καθώς και ο λαχνός της Στέλλας , που είχε κάνει μια συναλλαγή τον περασμένο Αύγουστο,  κληρώθηκε ανάμεσα σε εκατομμύρια άλλους που είχαν μάλιστα συναλλαγές με αρκετά μεγαλύτερα χρηματικά ποσά.

Όπως ανέφεραν οι δύο αδερφές στο neakriti.gr, σίγουρα ήταν κάτι που δεν το περίμεναν. Κάνουν συναλλαγές με κάρτες στην καθημερινότητα τους και αυτή τη στιγμή ο απρόσμενος Χριστουγεννιάτικος μποναμάς των 1000 ευρώ στην καθεμία ξεχωριστά θα αποτελέσει μια γερή ανάσα για να καλυφθούν υποχρεώσεις αλλά και για να περάσουν ακόμη πιο όμορφα τις γιορτές.

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών