Ολοκληρώθηκε το συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Ολοκληρώθηκε το συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας

Δημοσίευση: 9:09 μ.μ. | 7/12/17

Σύνθημα των διαδηλωτών: «Οι λαοί δεν έχουν ανάγκη από προστάτες»

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο το συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας ενάντια στην επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου,
Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Πολιτικές επιτροπές Κούρδων και Τούρκων, οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και συλλογικότητες του αντιεξουσιαστικού χώρου διαδήλωσαν ενάντια στην επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου.

Με σύνθημα «η αλληλεγγύη το όπλο των λαών» και «οι λαοί δεν έχουν ανάγκη από προστάτες» οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν αρχικά στα Προπύλαια και έκαναν πορεία μέχρι τη Σταδίου, στο ύψος του αγάλματος Κολοκοτρώνη, όπου ήταν παρατεταγμένες κλούβες των ΜΑΤ με αποτέλεσμα να μην καταφέρουν να φτάσουν μέχρι τη Βουλή.

«Απαιτούμε από την Ελληνική Κυβέρνηση να διακόψει την συνεργασία της με τον τούρκικο φασισμό και να αφήσει άμεσα ελεύθερους τους 9 αγωνιστές που προσήγαγε», ανέφεραν μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή τους οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, καταγγέλλοντας τις συλλήψεις των 9 Κούρδων και Τούρκων και καταδικάζοντας την επίσκεψη του Ταγίπ Ερντογάν στην Ελλάδα.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών