«Όχι» από τον Εισαγγελέα για νέα νεκροτομή | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

«Όχι» από τον Εισαγγελέα για νέα νεκροτομή

Δημοσίευση: 3:33 μ.μ. | 6/12/17

Να μην διενεργηθεί νέα νεκροτομή στον άτυχο φοιτητή που έχασε τη ζωή του στην Κάλυμνο, απεφάνθη ο Εισαγγελέας Εφετών Δωδεκανήσου

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Εισαγγελέας απέρριψε το αίτημα της οικογένειας μετά από στοιχεία που εξέτασε. Κατέληξε πως δεν υπάρχει ανάγκη νέας νεκροτομής από τεχνικό σύμβουλο και πως η ιατροδικαστική έκθεση του Πάνου Κοτρέτσου ήταν πλήρης. Από το πόρισμα ιατροδικαστή προκύπτει ότι ο θάνατος του Νίκου Χατζηπαύλου 21 χρόνων δεν επήλθε από εγκληματική ενέργεια και οφείλεται σε δυστύχημα.

Στο μεταξύ οι  γονείς του άτυχου φοιτητή, μέσω του  πληρεξουσίου δικηγόρου τους Γιάννη Γλύκα, υπέβαλλαν  μήνυση κατ’ αγνώστων για ανθρωποκτονία από πρόθεση, η οποία αναμένεται να διαβιβαστεί στην κατά τόπο αρμόδια Εισαγγελία Πλημμελειοδικών της Κω.

«Η οικογένεια έχει πολλά στοιχεία αλλά κυρίως έχει πολλά ερωτήματα, τα οποία είναι αναπάντητα και κανείς δεν μπορεί να τα απαντήσει. Ο χώρος που βρέθηκε το παιδί είναι σε καμπύλη γραμμή από τον χώρο που έπεσε. Που σημαίνει ότι δε θα μπορούσε να βρεθεί εκεί. Βρέθηκαν ίδια παπούτσια σε άλλο σημείο. Μπορεί να είναι και ένα τυχαίο γεγονός, αλλά δεν κολλάει εύκολα σε έναν ανθρώπινο νου. Αν οι έρευνες δεν είχαν εστιαστεί σε αυτό το σημείο και δεν είχε χαθεί πολύτιμος χρόνος, ίσως το παιδί να ζούσε» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Γλύκας.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών